• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Wpadam tylko wykrzyczeć: I'm freeeeeee!!!:-D
Przeleciałam (po łebkach-przyznaję się bez bicia:zawstydzona/y:)posty,mniej więcej wiem na czym stoję:baffled:
Mam nadzieję od teraz być na bieżąco:tak:
Wybaczcie ale odpowiem tylko bioli (za dużo miałam zaległosci żeby teraz wszystko spamiętać:baffled:)...Pytałaś o buźkę Matta...Otóż ona tak gładko tylko na tej fotce wyszła a w rzeczywistości nadal ma wysypaną:-(Tzn.wygląda już lepiej,nie jest to takie zaognione,czerwone ale jednak jest...Młody jest od paru dni na Aptamilu i czekam,może mu się buźka wygładzi bo możliwe,że coś w moim mleku dostał przez co go wysypało:sorry:Poza tym,co dziwne Matt robi lepiej kupki na sztucznym mleku jak na moim:eek:Na piersi nie robił po 1,5 dnia i starszanie się prężył a teraz jedzie z koksem aż miło:-DDwie dziennie zalicza:tak:
Martwi mnie tylko jedna rzecz...na moje oko ma przepuklinę pępkową:-(
No nic muszę spadać,na razie...

reklama
Tichonek to teraz masz luzik:-)
A co do buzki to Lenka tez ma wysypana,we czwartek mamy rutynowa wizyte u GP na 6 tyg to zobacze co powie.

Dziewczynki spia a my sobie odpoczywamy :-)

Tichonku witaj!!:)
Ania no właśnie ale ona ma takie szczęście że trafia na te same babki:) A ja lekarza miałam przy porodzie pod koniec bo musieli mnie naciąć:/

MartaF zdrowka
Tichonek witaj

Ja na kazdej wizycie mialam inny sklad, a podczas porodu lekarz byl dwa razy, raz podawal epidural a drugi raz zeby mnie zszyc.

Dzisiaj bylam z Zuzia nad morzem, posiedzialysmy na kocyku a stopki trzymalysmy na cieplutkim piaseczku, zjadla troszke deserku ale zrobila sie bardzo marudna i ciage spac chciala, w ciagu 2 godzin spala dwa razy a po obiadku spala 1,5 godziny co zazwyczaj spi od 30 minut do godziny.

Zeby zaczely mnie znowu bolec ale na szczesie za 2 tygodnie lece juz do Polski i zawitam do dentysty i zostawie majatek.

kamcia - ja przy porodzie to nawet przez jakiś czas miałam dwóch lekarzy, nie bardzo rozumiałam o czym rozmawiają, ale tak mi się wydawało, że chyba do cesarki chcą mnie przygotowywać. Położna zaczęła fisiować, bo dziecko się nie rusza. Mówię im, że moje dziecko o tej porze śpi (była 1-wsza w nocy), a oni mnie wyśmiali i stwierdzili, że mam b. dobre dziecko. Wkurzyłam się i kazałam sobie podać kubek zimnej wody i wtedy mała zaczęła się wiercić aż miło.... i szok.... no może faktycznie dziecko spało. Położna sama mi powiedziała, że nie znała tego sposobu (Matko!!!)
Potem jeszcze co jakiś czas zaglądali do mnie i na końcu jeden mnie pozszywał. śmiesznie wyglądał, jak przy tym sobie językiem sobie pomagał..

witam
uff dopiero usiadlam ja dzis mialam kopa ale nie do sprzatania tylko do gotowania,na weekend wybieramy sie do M i tak pomyslalam ze wezme ze sobá troszke pysznosci które lubi ha ha moze nas szybciej sciagnie:-D( wiec ugotowalam bigosik, galabki bez zawijania, piersci z kurczaka z pieczarkami paptryká i cebulká duszone w piekarniku no i gulasz z wolowiny ale to juz dla nas na obiadek na dzis i na jutro.) poxniej wybralysmy sie na spacerek na plac zabaw i do sklepiku w koncu sobie cos kupilam nie tylko majtki i skarpetki:-). mala padla wiec wlasnie polozylam sobie farbe na wloski i teraz musze godzine czekac i zmyc, a spac juz mi sie chce:dry:
A co do porodu ja tez mialam polozná a do tego studenké.Lekarz przyszedl dac mi epidural- nio i wszystko mi wytlumaczyl co bede po tym czuc - okazalo sie ze to polak.:-)

katrina oj joj joj faktycznie kieszen musiala zabolec;-)
MartaF zdrowka
Tichonku witamy
Lubiczanko oj joj joj az tak xle?

Przestancie o dentystach bo mi ciary po plecach chodza.Ja sie jeszcze mecze z moim zlamanym zebem bo u nad kicha z dentystami!Nikt nikogo nie poleca!Jutro jeszcze jeden do zbadania;

Dzis w kOncu po tych chorobskach zaliczylismy spacerek i to spory:-)Kilka ladnych kilometrow.
Tylko mnie wczoraj przewialo i nie ruszam szyja i dzis jak robocop :-(

reklama
Ewelcia..dokładnie tutaj i w Pl on jest pod ta sama nazwą .. czyści jak ta lala tylko zaopatrz sie w jakąś prace hihih bo jak siadziesz to posiedzisz troszke..ja ma krzyzówki w pogotowiu zawsze
\M byl w aptece i akurat trwafil na \polke i ona mu powiedziala ze tego leku bez recepty to ona nie moze mu sprzedac:eek:a wy kupilyscie go bez recepty?
kupil mi jakies tabsy DULCOLAXA sie nazywaja....
jeszcze nie bralam...mialam zamiar na noc wziasc ale nie potrzebuje juz chyba....

Ja Ani też daję, ni codziennie, ale jak widzę, że np 3 dni nie robi i ją boli brzuszek, ale aż tak bardzo jej nie czyści:-D:cool2:, pobierze kilka dni, kupki się unormują. No chyba że Ewelcia to tak ekstremalnie:cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
nom ekstrim lubie:cool2::cool2:oj bylo dzis bylo...ponad 1h na klopie:cool::wściekła/y:

|Renni wszystkiego najlepszego:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry