Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Bry:-)
Wpadam tylko wykrzyczeć: I'm freeeeeee!!!
Przeleciałam (po łebkach-przyznaję się bez bicia
)posty,mniej więcej wiem na czym stoję
Mam nadzieję od teraz być na bieżąco
Wybaczcie ale odpowiem tylko bioli (za dużo miałam zaległosci żeby teraz wszystko spamiętać
)...Pytałaś o buźkę Matta...Otóż ona tak gładko tylko na tej fotce wyszła a w rzeczywistości nadal ma wysypaną:-(Tzn.wygląda już lepiej,nie jest to takie zaognione,czerwone ale jednak jest...Młody jest od paru dni na Aptamilu i czekam,może mu się buźka wygładzi bo możliwe,że coś w moim mleku dostał przez co go wysypało
Poza tym,co dziwne Matt robi lepiej kupki na sztucznym mleku jak na moim
Na piersi nie robił po 1,5 dnia i starszanie się prężył a teraz jedzie z koksem aż miło
Dwie dziennie zalicza
Martwi mnie tylko jedna rzecz...na moje oko ma przepuklinę pępkową:-(
No nic muszę spadać,na razie...
Wpadam tylko wykrzyczeć: I'm freeeeeee!!!

Przeleciałam (po łebkach-przyznaję się bez bicia
)posty,mniej więcej wiem na czym stoję
Mam nadzieję od teraz być na bieżąco

Wybaczcie ale odpowiem tylko bioli (za dużo miałam zaległosci żeby teraz wszystko spamiętać
)...Pytałaś o buźkę Matta...Otóż ona tak gładko tylko na tej fotce wyszła a w rzeczywistości nadal ma wysypaną:-(Tzn.wygląda już lepiej,nie jest to takie zaognione,czerwone ale jednak jest...Młody jest od paru dni na Aptamilu i czekam,może mu się buźka wygładzi bo możliwe,że coś w moim mleku dostał przez co go wysypało
Poza tym,co dziwne Matt robi lepiej kupki na sztucznym mleku jak na moim
Na piersi nie robił po 1,5 dnia i starszanie się prężył a teraz jedzie z koksem aż miło
Dwie dziennie zalicza
Martwi mnie tylko jedna rzecz...na moje oko ma przepuklinę pępkową:-(
No nic muszę spadać,na razie...

, pobierze kilka dni, kupki się unormują. No chyba że Ewelcia to tak ekstremalnie