reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-jak miło Cię widzieć:)No Ty mi powiedz kiedy jak i gdzie to zleciało-a tak narzekałam;)Za to mnie co czwartek brakuje podliczania Twoich tygodni:D
AsieńkoM-moje UKM gdzieś w którejś przeprowadzce zaginęły:/A ząbków-współczuję...ale mam to samo-jeszcze trochę i na sztuczną szczenę się przerzucę;)

reklama
Witajcie - miłego dnia życzę, dla mnie chyba będzie średnio miły, bo dziecko chyba lewą nogą wstało. Musze się zaraz zorganizować i do pralni odebrać sukienkę (zapomniałam, że już na poniedziałek była wyczyszczona).

hejka

milego dnia

glowa mnie napier... bo bol to nie jest wie musze solpadine zapodac i lee dzisiaj powera nie mam prze moje nozki..bola ..hihi i gdzie niegdzie jakies wlos zostal ale za to mam 3 mega zajeb..krwiako-siniaki...

dziekuje w im..mojego Piotra za życzonka
i również życe wszystkie Piotrą i Pawłą wszystkiego naj naj

hej laseczki:-) witam sie z polandii
tak po skrocie: podroz bezproblemowo,Nati prawie cala droge przekimal czym bylam milo zaskoczona,a Norbi jak zwykle spokojny jakby go nie bylo;-). W domku u babci szybko sie zaklimatyzowali jakby byli u siebie z czego sie ciesze bo nie musze przy nich caly czas siedziec. Zameczaja moich braci, wiec wujkowie sie sprwdzaja i chlopcami zajmuja(tylko szkoda, ze calymi dniami z nami siedziec nie moga bo mialabym luzik). Od wczoraj pada wiec siedzimy w domku,bo na dwor wyjsc sie nie da,albo jezdzimy po znajomych z czego mlodzi zadowoleni po maja kolegow do zabawy. Ogolnie bardzo fajnie, czas tu szybko leci i nim sie obejrze trzeba bedzie wracac:szok:
sorki, ze sie do Waszych postow nie odnosze ale widze, ze frekfencja dopisuje i mam co czytac (ale to dopiero jak J pojedzie ,bo wiecej czasu bede miec).
Uciekam, bo czasu brak, duzo sie dzieje:-)
Zycze udanego zlotu (niewiem czy zagladne do Was przed weekendem)
pozdrowienia;-)

Witam
Marcysia udanego urlopu i wypoczynku.
Tichonku to musisz byc dumna z synusia-Super.Fajniutko że Twój najmłodszy już sie uśmiecha.
Pauletta zdróweczka.

.Miłego Dzionka :-).

Ostatnia edycja:
Witam

Did lepszego samopoczucia zycze

Tichonek gratulacje dla Radka,mozesz byc dumna z synka :-)

Marcysia udanego urlopu zycze.

Lenka od rana jakas marunda,teraz spi wiec zaraz zmykam robic obiadek.
J ma dzis wolne ale jedzie na fuche gosciu do niego dzwonil bedzie naprawial tranzita.
Milego dnia zycze :-)

A ja muszę się pochwalić!Moje małe serduszko właśnie dziś zaczęło sie uśmiechać świadomie:-)Do tej pory tylko widziałam jak śmiał się przez sen albo przypadkiem mu się udało a przed chwilą sobie do niego pogadałam a on piękny uśmiech mi posłał i potem znów i znów a mama w ryk:zawstydzona/y::-DAle jestem szczęśliwa,wreszcie się doczekałam,codziennie go maltretowałam o ten pierwszy uśmiech:zawstydzona/y::-D

reklama
A ja muszę się pochwalić!Moje małe serduszko właśnie dziś zaczęło sie uśmiechać świadomie:-)Do tej pory tylko widziałam jak śmiał się przez sen albo przypadkiem mu się udało a przed chwilą sobie do niego pogadałam a on piękny uśmiech mi posłał i potem znów i znów a mama w ryk:zawstydzona/y::-DAle jestem szczęśliwa,wreszcie się doczekałam,codziennie go maltretowałam o ten pierwszy uśmiech:zawstydzona/y::-D

Takie chwile sa bezcenne,prawda:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry