reklama

Mamy z Irlandii!!

biola - witaj! niestety od chyba kwietnia albo czerwca tak jest, ze powyżej 10 lat samochód musi mieć robione NCT co roku.

lubiczanka - sukienka odebrana, powiesiłam ja w szafie i juz koniec "jej kariery", ale pamiątka pozostanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kamcia - tak i na początku bardzo mnie zaskoczyło... wiesz ja tu jeszcze trochę raczkuje, ale szybko się staram odnajdywać, postaram się poprawić!

Ostatnia edycja:
Ja swoja sukienke ostatnio0 wlozylam do wora i za drzwi ;-) Jakis sentyment do niej mialam,sprzedc j ciezko mi bylo,odlezla 6 lat ,moe sie komus przysluzy;-)

Jak sie chwalicie to ja tez.Moj Max tez dostal takie portfolio na 100 stronek.Sa tam postepy,rysunki,literki,jego odbite stopki,raczki,mnostwo zdjec z roznych dni,wycieczek,grupowe,z przyjaciolmi i wiele wiele innych wspanialych pamiatek.Poplkalam sie jak to ogldalam.No i liscik polecajacy.Moje dziecko jest kochane;-) poprostu nie bede sie chwalic intelektem czy umiejetnosciami.Mysle ze kazde z naszych dzieci posiada;-)
Ja poprostu wiem ze jest wspanialy i kochany ;-)
Tichonkowa welcome back;-) gratuluje pierwszego usmiechu.To fakt wszystkie techwile sa niezapomniane.Ja teraz jestem na etapie pierwszych slow,gestow,wstawania i chodzenia.Ciagle sie wzruszam i to podwojnie ;-)

Noo i co to ja jeszcze.... aaa mam wizyte w koncu u dentysty w srode.Juz trzese gaciami...
Babka powiedziala ze wzystko na Mc zrobi.Zobaczymy,oby;-)

Mo0j J poszedl na spotkanie z prawnikiem w sprawie samochodu.Boze jak to sie ciagnie...
Ja juz mam taka nerwice przez to cholerne auto ze chyba wrzodow dostane..:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej, melduje sie ze dolecielismy szczesliwie i ze jest SUPER, EXTRA, CIEPLUTKO I W OGOLE REWELACJA i nie wracam juz :-D
wiecej pozniej, bo jedziemy teraz do sklepu
ale sie najadłam, truskawek, czeresni, bobu, bigosu i sama nie wiem czego :-D
see u later dziewczynki

moniadan wypoczywaj ile wlezie;-)

gastone cały gwar przeniósł się na wątek zlotu- pchli targ z niego powstaje ;-):-D

Jutro zakończenie roku w irlandzkiej szkole- nareszcie. Mi dzieciok odpocznie w koncu ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry