reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzien dobry :))dzis nocka w miare maly spal za to starszy wstal o 5 i happy ze juz nie chce spac:-Ddzis ostatni dzie w szkole:-(i wakacje zeby chociaz pogoda byla.
a co do NCT moj R wczoraj byl i rzeczywiscie od 1 czerwca przepisy sie zmienily samochoody 10 letnie i starsze maja ateraz na rok:wściekła/y:

Bry:-)
I ja dziś miałam dobrą noc:-)Matt wstał na mleczko o 4:00 a potem 6:40 i pospał jeszcze do 8:15:-)Teraz znów podjadł i śpi w leżaczku:tak:
Radek do 12-tej w szkole i laaaaba:-DMiał wziąć ze sobą do szkoły jakieś słodycze i zabawkę więc niewiele będą dziś robić:-DJuż wczoraj przyniósł całą masę prac i rysunków,które przez cały rok wypocił w szkole,dyplom za grę w piłkę nożną i porozwiązywane książeczki:tak:
Dawałyście dziś paniom ze szkoy coś na zakończenie roku?Ja rano nie dałam bo mój Radek na bank by nic nie rozdał tylko w rócił z tym do domu:eek::-D ale jak będę szła go odebrać to mam dla każdej pani(5:confused2:)czekoladę i kartkę od Radka:tak:
Idę papu robić póki mogę i jeszcze pranie do rozwieszenia czeka:sorry:

Dzien dobry :-)

Ja tez dzis wyspana Lenka obudzila sie o 4 rano na mleczko a pozniej juz co dwie godzinki sie budzila ja juz nie wstawalam tylko J sie nia zajal :-).Dzis mamy wizyte u GP na 6 tyg Lenki,dowiem sie ile nasza kluska wazy:-)

Milego dnia zycze:-)

hejka

Tichonek super, ze Matt ladnie spi
Biola dobrze, ze nocka juz lepsza
Aniaa udanej wizyty

A ja po sniadanku musze isc do banku i czek zrealizowac. Wczoraj P przyniosl z pracy moje p45, dostalam od szefowej kartke z podziekowaniem za prace, kosmetyki, czekoladki i dostalam wlasnie ten czek za 2 tygodnie urlopu. Bylam zdziwiona bo u nich takie gesty to rzadkosc.

Milego dzionka zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry