reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
gastone - wiem, że nie są wskazane, ale brałam je tylko w ostateczności (chyba jedna tabl. w tyg.), a odnośnie GP, to sama byłam zaskoczona, bo jeden w naszej przychodni powiedział mi, że te, co miałam, mogę brać, ale do chyba 7-mego mies. ciąży. Tylko, że tutaj tego leku nie ma i chyba będę musiała sobie go sprowadzić z PL (tak na wszelki wypadek).

Dobrej nocki wszystkim życzę.

Hello
Ja tez większość mam spakowane, ale L za to nie standard na ostatnią chwile!!!:/ Ja to musze sie podwójnie spakować i na zlot i na wakacje, mam nadzieje że niczego nie zapomne...

Tabasia pewnie że pamiętamy:))

Dobranoc

Dzień dobry:)
Gastone-no wreszcie mozesz pooddychać-wcale Ci się nie dziwię,że to "wykańcza",-po takim czasie...ale będzie tylko lepiej:)
Tabasia-a wiesz,że nawet ja Cie pamiętam:)Dobrze,że u Was się układa jak powinno:)
Ja na nogach już od 5.45-mój mały budzik nie dał mamusi spokoju:)
My niespakowani-nic a nic:/jeszcze kilka rzeczy muszę podokańczać:/
Miłego dnia:-)

Lubiczanka ranny ptaszek z Ciebie.

A tak poza tym to witam. Zuzia jakas bez humoru, od wczoraj marudna, chyba znowu zeby sie odzywaja. wlasnie uklada sie do spania po mleczku.

Aninaczko udanej wizyty
Gastone no po tych chorobskach to trzeba sie pozadnie dotlenic.
Tabasia witam ponownie

siemanko
ja na nogach juz od 7 ale obudzilam sie po 6..spacer 40 min. z psem zaliczony..chlebek sie piecze..lece dopakowac reszte i do laziemki pod prysznic...bo niedługo szarancza wstanie i zacznie sie jazda..hihihi

Dobry :happy2:
Cieplo na serduchu sie zrobilo, ze mnie ktos pamieta :-D
Anineczko ja kiedys do Ciebie pw wyslalam, ale nie wiem czy dostalas...
Powodzenia na wizycie!

Lubicznako
a Ty pewnie dni odliczasz :-)
Achhh jak super, my w tym miesiacu mielismy sie starac o drugie bejbe, ale zmienilam prace i... musimy odlozyc staranka o kilka miesiecy, a szkoda, bo cykle mam identyczne jak dwa lata temu, wiec tez moze marcowe by bylo.

Moje Dziecie dzis bez pobudki spalo cala noc do 7:30. Kurcze jak mu zeby nie ida, to facet jest totalnie bezproblemowy :tak: Sam je, sam usypia, sam sie rozbiera, zeby, rece tez sam myje hehehe, mam luz jednym slowem.
Bede potrzebowac troszke czasu, zeby sie wkrecic ponownie, w likend praca, wiec pewnie zagladne w poniedzialek.
Milego zatem Wam zycze ;-)

Biola :tak:Matt najczęściej budzi się 3:30-4:00 na jedzonko,potem zasypia na 2-2,5 godziny,znów je i śpi jeszcze troszkę:tak:Tyle,ze z zasypianiem wieczorem u niego różnie:sorry:Przeważnie 22:30-23:00 dopiero pada ale zdaża mu się i po północy (wczoraj:sorry:)A jednego razu i o 1:30 zasnął:szok::confused2:
...A Ty się na zlot wybierasz?
Aniaa udanej wizyty i czekamy na pomiary:-DNas to czeka w środę:tak:Aż ciekawa jestem ile mój pulpet waży:-D:-D
hej tichonku i aniu to powiem wam ze maci edobrze moje dziecie kladzie spac podobnie jak wasze i wstaje co 2-3 godz.bylam z nim u pileegniarki i warzy 4200gwiec przybiera normalnie:)))ale za to mam problem z odparzajaca sie pupka,on naokraglo robi kupki tzn jak ja to mowi pierniecie z kleksem i caly czas go przebieram a i tak ma odparzona :(zastanawiam sie nad karmieniem mieszanym

reklama
Tabasia-no tak jak piszesz-odliczam i to coraz głośniej;)Ależ masz samodzielnego syncia-super!!!
Biola-możesz wykąpać maluszka w krochmalu-łagodzi ból odparzenia:)
Didi-jak Twoja szarańcza?Daje Mamusi spokojnie się popakować?
AsieńkoM-a smarujesz Zuzi ząbki żelkiem łagodzącym?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry