reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Tabasia super że masz tak samodzielnego synka.:-)
Ja własnie skończyłam jesc sniadanko,pranie wstawiłam.
Wczoraj byłam w odwiedzinkach u Ani83 z mężem.
Miłego Dzionka.

Bry:-)
U nas dziś noc nieciekawa:dry:Matt prawie całą w naszym łóżku przespał,nie dał się odłożyć do swojego łóżeczka:dry:Terrorysta jeden,no!:baffled::-D
Tabasia welcom back,pamiętam i ja:tak:
Radek cherla aż ciary przechodzą do tego ma mega katar,pięknie po prostu:dry:...Se wakacje zaczął:sorry2:
Biola,Matt też mi się odparzał na cycu:sorry2:Tzn.na swoim tyłku tylko jedząc z cyca:-D.Posmarowałam na noc Tormentiolem i rano śladu nie było:tak:Teraz robi około 2 kupek dziennie i pupa cacy:tak:...A z tym spaniem to mówiłam Ci?!:-DMatt też na początku jadł i spał po 2-3 godziny w dzień,w nocy a teraz już mu się odwidziało:sorry2:
...To jedziesz na ten zlot czy nie?:sorry2:
A jak,byłaś już na wizycie u endo?Długo czekałaś?Bo ja mam we wtorek i będę z dwójką dzieci:szok::wściekła/y::no:Się pochlastam tępą żyletką:dry::wściekła/y:

Hej.Dzionek dziś mija super:-):tak:.Niedawno wrociłam ze spacerku,byłam z Aniaa83 i jej dziewczynkami.:tak:Troche po spacerowaliśmy.
Pogoda nawet fajna.
Tichonku zdróweczka dla synusia.

Witam
Lubiczanko szczesliwej drogi
Biola sprobuj w krochmalu kapac moze to pomoze dla synka,a po kapanie zasyp maka ziemniaczna powinno pomoc
My mamy inny problem wczoraj sie dowiedzialismy jak bylismy u GP ze Lenka ma przepuchline pepkowa:wściekła/y::-( a oprocz tej zlej wiadomosci to wszysko ok wazy 4600g:tak: kluska moja :-)
Spacerek zaliczylysmy Natalia wymeczyla sie i teraz spi.
Gliwa dzieki za towarzystwo:-)
Tichonek zdrowka dla Radzia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry