reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
Jest tu jest bosko super pogoda, właśnie zamek dmuchany przyjechał. Wczoraj grillowaliśmy , drinkowaliśmy i w kalambury do północy graliśmy. Ogólnie bardzo piękne miejsce, pan chodzi i kontroluje ale git. Cały dzień przzed nami no i czekamy na Dublinianki:)
Miłego weekendu

Załączniki

• IMG_1531.jpg
    IMG_1531.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_1525.jpg
    IMG_1525.jpg
    45,7 KB · Wyświetleń: 91
  • IMG_1528.jpg
    IMG_1528.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Hej.Dziewczyny dzis imprezuja,fajnie maja.:-)
Dziś sie troszke wystraszyłam,myślałam że mi sie wody płodowe sącza.Pojechałam z mężem do szpitala.Tam mnie podłaczyli pod EKG.Troszke po leżałam,pożniej doktor przyszła i mnie zbadała od dołu pobierając wymaz,zabolało mnie dosyc jak tam wziernik mi włóżyła.Całe szczęscie to nie wody tylko wydzielina.I wszystko oki jest.Pytała sie czy chcem zostać na obserwacji,ale nie musze.Powiedziałam że nie,w razie czego jak by coś sie działo to mamy przyjechac.
Milego wieczorku.

ello!

..a i u nas pięknie! ;) Na pewno nie tak hucznie i wesoło jak na zlocie,ale chociaż pogoda dopisuje ;-)Jak się nie ma,co się lubi...

Jutro jakieś festyny w naszej wsi i w Athenry,wiec uderzamy.Mamy tez w planach grillowanko,wiec powinno być milo..;-)

Ja codziennie wieczorem padam z nóg normalnie ze zmęczenia ;-)Z moja mama zawsze jest co robić:blink:
moniadan-to się nam chłopy zmówiły chyba :confused::szok: Moj A. tez połamany.Rano się ruszyć nie mógł,teraz już chodzi,ale z wielkim bólem i powyginany jak paragraf.Smaruje go Voltarenem,łyka diclofenac..Mam nadzieje ze ból odpuści po weekendzie bo w pracy Go nie widzę w takim stanie..:eek:

Milego wieczoru i dnia jutrzejszego wszystkim Wam!:tak:;-):happy2:

Gliwa ty lepiej odpoczywaj, jeszcze niech dzieciatko posiedzi w srodku.

U nas pogoda dopisala,zamiast z sasiadami balowac pojechalismy na wycieczke.Dopiero o 21 .00 wrocilismy.Tak sie rozpedzilismy ze zajechalismy do Kerry:-) Skonczylismy w Lachinch:-)Jutro wyruszamy gdzies znowu:-) Obiecalismy Mankowi plaze i zamki z piasku:-)
Uciekam nyny :-)

Witam.Pogoda sie zapowiada super:-)słoneczko od rana świeci.
Dziś z mężem sie wybieramy na Pawilony do Swords:tak:.Zobaczyc co tam maja ciekawego.
Gastone odpoczywam odpoczywam.Wszystko jest w porządeczku.
Miłej niedzieli życze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry