reklama

Mamy z Irlandii!!

siemanko

laseczki dziękujemy za cudowny zlot i mile spędzony czas..mój P jest przeszczęśliwy hihihi mowy ze było super wszystko jak marzenie..miejscówka i świetne towarzystwo..fajnie było poznać te dziewczyny i dzieciaczki których jeszcze się nie znało .. do domku dotarliśmy pare min po 15 ..zjadłam i padłam dopiero co wstałam.. hihi
Albert zadowolony..mówi ze wszystkie dzieci fajne i Antka dziewczyna jest bardzo ładna..hihihi dla nie wtajemniczonych chodzi o syna Anineczki i córcie Lubiczanki

Julia ja bym nie kąpała..tylko myła delikatnie co trzeba..

tak jak didi tez bym ni kapala

reklama
Witam sie i ja, juz po pracy, odbebnione, teraz 4,5 dnia luzu :-)

Super, ze zlot sie Wam udal i pogoda dopisala :tak:

Ania83, Biola bardzo wspolczuje.
Moj Alex strasznie plakal jak byl malutki, jeden dzien byl taki, ze darl sie prawie 12h (caly dzien) z malymi przerwami na 15-sto minutowe drzemki. I co sie okazalo?? Skaza :crazy: No, ale ja piersia prawie nie karmilam... Zmienilismy mleko i jak reka odjal, zupelnie inne dziecko. Mam nadzieje, ze u Waszych Maluszkow to po prostu kolki...

Uciekam zaraz Mlodego polozyc i bede sie relaksowac przy Dexterze.

Kamcia udanego wypoczynku :)

Hey :)
Kamcia odlecialas?
Co to bomba w samolocie, czy co ze was wycofali? ;-)
Julia to dziwne ze złapał ospe bo to nie sezon ospowy teraz ;-)
Ten zel co masz bardzo dobry jest smaruj nim
Ja miałam ospe w kwietniu i Emma kąpiel tylko w razie konecznosci
Mozesz dodac nie mąki ziemniaczanej a sody oczyszczonej ( baking soda)

Fajnie ze zlot sie udał :-)
To gdzie następny?
Madbebe jak twoj A ?
Moj cudem ozdrowial , głupio mi ontym pisać ale w nocy poszalelismy w sypialni i rano M jak nowonarodzony :-D wiec Madbebe do dzieła :-D

Bylismy u znajomych kolacja, winko
Dzieciaki jeszcze biegają a ja juz leglam na kanapie i chyba nie wstane :-)
Bardzo ciezko nam uspac dzieci tutaj

Witam

Dopiero wstałam :baffled:
Padłam po 15,zaraz po przyjeździe...M też spał.Dobrze,że jest Sandra.
Po wyjeździe pojechaliśmy jeszcze nad morze,chłopcy pomoczyli nóżki i wracaliśmy przez góry Wicklow,tam mały piknik sobie zrobiliśmy.
Jestem wyjechana na maxa :-D To przez to cholernie niewygodne łóżko,łeb mnie non stop boli.
Ale było bombastycznie ;-):-D:-D:-D
Dziękujemy wszystkim.
Moje młodsze dziecie chyba też sobie dziewczynę znalazło...non stop o Natalce Renni mówi :-D
Nie no,było cool :rofl2:

I ja sie witam po dlugiej nieobecnosci!

My weekend super udany, wczoraj mielismy 6 rocznice Slubu i dostalam piekne kwiaty od meza, no i chyba dom bedziemy kupowac w najblizszych miesiacach, fajnie taki prezent dostac :-) Dzis mielismy jechac na pet farm, ale zajechalismy az do Dublina, taki spontan hehe, a co tam!Zwiedzilismy zoo, nogi mi do tylka wchodza, zle bylo tylko wracac, bo juz zmeczenia i ten upal dawalo we znaki, ale jakos dalismy rade aaa i jeszcze w Dublinie troche zabladzilismy, ale dobrze miec gps w tel :-) Teraz idziemy sie kapac po kolei albo i wszyscy razem i do spania! :-)

Fajnie,ze zlot Wam sie udal mamuski.

Witajcie, a my te dwa dni spędziliśmy u znajomych. Mała szczęśliwa, bo miała trochę starszą koleżankę, chłopaki też, bo akurat załapaliśmy się na zlot starych samochodów, a ja też, bo z koleżanka sobie trochę poplotkowałyśmy...
Miłego wieczorku i dobrej nocki.

reklama
Larcia Dużo Miłości i Szczęścia Wam życze w 6 Rocznice Ślubu.:-)
Katrina to super że wekeend udany.:tak:
Ja właśnie wziełam prysznic i leże już w łóżeczku.
Dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry