reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Gliwa udanych zakupow :-)

Julia zdrowka

Ja dzis ledwo zyje Lenka praktycznie caly czas placze,drzemki na 10 min sobie robi tylko i tak od 4 rano.
Pogoda super jak Natula wstanie to przejdziemy sie na spacerek.
Milego dnia :)

reklama
hej.Ja na chwilke zerknac hih ale nudy tu hihi
Ja dzis bylam z szarancza nad oceanem ale troche nam nie wyszlo,za dlugo nie posiedzielismy bo moj Maniek streaszny dziskus jest..Normalnie az mi sie wierzyc nie chce.Drugi rok z kolei to samo.Placz i histerie bo piasek ma na nogach,bo rece brudne..Ja go nie trzymam w sterylnych warunkach on takie cyrki mi robi..Nie wiem z calej przyjemnosci bycia na plazy tyko nerwy bo on siedzi i wyje i gile do pasa.Dziewczyny za to w siodmym niebie,pisaku sie nazarly.
Ide odpalic grilka teraz.

hej
zlot był mega udany super było spotkać dziewczyny. my dojechalismy na lotnisko spokojnie ale już wpuszczali do samolotu i nagle zaczęli cofać ludzi więc siedzimy bo będzie opóźnienie.

gliwia odpoczywaj.

buziaki

I ja witam:)
Dojechaliśmy w 2.5h-czyli o połowę szybciej niz w tamtą stronę;)Byłam tak zjechana,że na kanapie ległam i właściwie pół godzinki temu "ożyłam"
I tu z tego miejsca chcę podziękować WAM wszystkim za fenomenalny zlot-w drodze do domku myslałam gdzie i kiedy by tu kolejny Zlot;)))))
Miło nam było Was widzieć,poznać co niektóre-DZIĘKUJEMY:))))
Kamcia-super wypoczynku!Bawcie się super:)
Aaniu-mam nadzieję,że Lenka dojdzie do formy,i że to nic takiego:)
Monidan,Gastone-usprawnienia mężów;)))

A my wrocilismy z Pawilonu Handlowego:-).Teraz siedzimy i odpoczywamy w domku.Pogoda super:tak:.
Kamcia udanego wypoczynku i urlopu.
Aniaa83 aby Lence przeszło i żeby wszystko było w porządeczku.
Julia zdróweczka.
Miłego wieczorku.

Witam

Gliwa udanych zakupow :-)

Julia zdrowka

Ja dzis ledwo zyje Lenka praktycznie caly czas placze,drzemki na 10 min sobie robi tylko i tak od 4 rano.
Pogoda super jak Natula wstanie to przejdziemy sie na spacerek.
Milego dnia :)

hej aniu mam tak od wczoraj i padam na ryyyyj:(((wydaje mi sie ze ma wzdecia :(((i znow ryk:wściekła/y:..................................................................................................................................................................................................................................................................:-)ok juz jestem spokojna ide do niego:)

Julia-ja kąpałam...ale może lepiej w necie poszukaj,bo nie chcę być złym doradca w razie wu:(
Gliwa-a jak samopoczucie?Odpoczywasz?
Biola-zdrówka u Was:)
w necie juz patrzyłąm jedni pisza zeby kąpac drudzy ze nie i sama teraz nie wiem ....powiedz mi czy kapalas w prysznicu czy w wanie? czy codziennie czy nie ? ja wyczytalam zeby dodac do kapieli maki ziemniaczanej bedzie sie szybciej goic i nie bedzie tak swedziec ....ponoc :)jutro pojde do lekarza dzis bylam w aptece i pan mi dal taki zel o nazwie VIRASOOTHE CHICKENPOX.....czy ktoras z was miala taki,bo z tego co pamietam to bylo cos bialego do smarowania ..

Ostatnia edycja:
reklama
siemanko

laseczki dziękujemy za cudowny zlot i mile spędzony czas..mój P jest przeszczęśliwy hihihi mowy ze było super wszystko jak marzenie..miejscówka i świetne towarzystwo..fajnie było poznać te dziewczyny i dzieciaczki których jeszcze się nie znało .. do domku dotarliśmy pare min po 15 ..zjadłam i padłam dopiero co wstałam.. hihi
Albert zadowolony..mówi ze wszystkie dzieci fajne i Antka dziewczyna jest bardzo ładna..hihihi dla nie wtajemniczonych chodzi o syna Anineczki i córcie Lubiczanki

Julia ja bym nie kąpała..tylko myła delikatnie co trzeba..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry