reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Jak fajnie,kiedy się człowiek nie musi spieszyć żeby zdążyć dzieci do szkoły wyszykować:)))Dziś bez auta zastałam:/Do sklepu z buta-faaajnie,nie ma co:/
Didi-no się to moje dziewczę zawstydziło;)))Ale doskonale pamięta,który chłopiec to Albert,więc najwidoczniej dobrze się bawili:)
Anineczko-rzeczywiście dobrze tak sobie odpocząć po "odpoczynku"poza domem;)
Larcia-wszystkiego dobrego Wam-aby wspólne chwile cementowały Wasz związek i nigdy w nim miłości nie zabrakło:)
Idę bombę Danielowi zmienic,bo mi powonienie wysiądzie;)))))))))Miłego dnia

witam

Gliwa wypoczywaj
Aniaa jak tam Lenka juz lepiej
Biola oj biedaczek
Larcia wszystkiego naj na rocznice slubu.
Lubiczanka swietnie wygladasz, do twarzy Ci z ciaza.:-)
Asienka_r i co bylas dobra zona??;-):-p
Kamcia udanego urlopu
Gastone to super ze weekend mieliscie udany

Widze, ze na zlocie dzieciaki przezyly pierwsze milostki.:-)
Bylo swietnie i jeszcze raz dziekuje za mile spotkanko.

Wczoraj Zuzia dalej jakies fochy pokazywala, weszlam do sklepu to tatuskowi taka histerie urzadzila, ze szok, uspokoila sie dopiero u mnie w ramionach. Wozek to ostatnio chyba ja w tylek parzy bo siedziec w nim nie chce. Nie wiem czy to przezycia z soboty, czy lek separacyjny. MASAKRA. Jeszcze do tej pory rece mnie bola po sobocie.

Milego dzionka.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Larciu wszystkiego dobrego dal Was na wspólne kolejne lata
AsienkoM nawet bardzo dobrą:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::cool2::cool2::cool2:. Zuzia może faktycznie jeszcze odreagowuje

Ja od rana już trzy prania zrobiłam, zupkę ugotowałam, posiedziałyśmy troszkę w ogródku. Posprzątałyśmy. Jeszcze drugie nam zostało do ugotowania, a potem pewnie na plażę pójdziemy

Bry:-)
Irlandia się lata doczekała:tak:...Szkoda,że ja za latem nie przepadam:confused2:
Dzieci mi dziś pospały,że hej.Matt wstał o 9:30 a Radek 10:15 :-)Jeden lepszy od drugiego:-D
A po sobotnim spotkanku dzieci mi popadały jak muchy:tak:Choć Matt cały zlot przespał,z przerwami na jedzenie,w nocy spał jak zabity a Radek mu wtórował:tak:Wczoraj spędziliśmy dzionek w parku i na placu zabaw a dziś powrót do codzienności:sorry:
Jutro mam wycieczkę z dziećmi do szpitala autobusem i już jestem cała happy:confused2:Mogłoby chociaż tak gorąco nie być bo w autobusie się zagotujemy:confused2:I ciekawam ile mi zejdzie w poczekalni i czy w ogóle będzie gdzie tyłek posadzić bo tam wiecznie brak miejsca:wściekła/y:
Gliwa trzymaj się,jeszcze przynajmniej z 2 tygodnie się nie rozsypuj:tak:A w szpitalu po co Ci EKG robili:eek:?No chyba,że miałaś na myśli KTG?
Larcia miłości,miłości i jeszcze raz miłości:tak:
Aniaa,Lenka nadal szaleje?
Kamcia wybycz się za mnie też:tak:Dużo słonka i atrakcji:tak:
Didi zapomniałam się zapytać na zlocie...Miałaś dla mnie te czapki?
Ewelcia co ja robię nie tak,że mi butelki się nie mieszczą w podgrzewaczu:eek:?
MartaF kurteczka i kamizelka są śliczne:-):tak:
Renni,Zgaguś dzięki za handelek:tak:

Ostatnia edycja:
witam!

Fajnie,ze zlot się udał,choć nie miałam co do tego wątpliwości..;-)
Ja tak szybciorem..;-)
Larcia-najlepsze życzenia na kolejne wspólne lata!
moniadan-mój A. niestety nadal obolały,wiec to chyba coś poważniejszego.A 'te' rzeczy nie pomagają niestety..;-):-p

pozdrawiam wszystkie!

reklama
Witam

I ja witam:)
Dojechaliśmy w 2.5h-czyli o połowę szybciej niz w tamtą stronę;)Byłam tak zjechana,że na kanapie ległam i właściwie pół godzinki temu "ożyłam"
I tu z tego miejsca chcę podziękować WAM wszystkim za fenomenalny zlot-w drodze do domku myslałam gdzie i kiedy by tu kolejny Zlot;)))))

My tez dojechalismy szybciej niz w tamta strone niecala godzinke jechalismy do domku :tak:

Larcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Tichonku, Asienko Lenka lepiej noc praktycznie przespala jak o 23 zasnela tak dopiero o 4 rano sie obudzila,teraz spi mam nadzieje ze to chwilowe bylo bo jak tak bedzie codziennie to ja sie wykoncze,dzis J ma wolne takze luzik zaraz z Nacia na zakupy jada,Lenka spi wiec ogarne w domku troszku.
Milego dnia zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry