reklama

Mamy z Irlandii!!

To dokładnie tak jak ja:tak:Pisałam parę dni temu,że na moje oko Matt ma przepuklinę,lekarz jeszcze tego nie widział ale jestem pewna,że to to.Poczytałam o tym trochę,to wada wrodzona,żadna nasza w tym wina.Kiedyś uważano,że powstawało to od częstego płaczu,napinania brzuszka ale to nieprawda:no:Pocieszające jest,że w większości przypadków nic nie trzeba z tym robić i do roku czasu samo zaniknie.Trzeba dzieciaczka często na brzuszku kłaść:tak:A powiedz mi,jak to się mówi po angielsku?Bo muszę wspomnieć o tym w środę na wizycie:tak:
Obejrzyj sobie to:
Przepuklina pępkowa: co to jest przepuklina pępkowa - video - www.mamazone.pl

reklama
Pocieszające jest,że w większości przypadków nic nie trzeba z tym robić i do roku czasu samo zaniknie.Trzeba dzieciaczka często na brzuszku kłaść:tak:A powiedz mi,jak to się mówi po angielsku?Bo muszę wspomnieć o tym w środę na wizycie:tak:[COLOR=bl[/QUOTE]
Tak samo nam powiedziala GP narazie z tym nie robic chyba ze bedzie roslo to wtedy trzeba bedzie sie konsultowac z chirugiem
Ja to wczesniej w necie wyczytalam ze to moze byc to i cierpliwe czekalam na wizyte u GP,tylko potwierdzila .Nie wiem jaka duza ma Twoj synek ale Lena to ma narazie mala gulalke nad pepkiem i jest ona miekka taka wypukla
A jak jest po angielsku to Cie nie powiem bo my mamy polska GP :tak:

Pusteczki dzisiaj..Dziewczyny szaleja z rodzinkami na zlocie:-)
U nas dzis pogoda dopisala.Spedzilismy dzionek na dworze. Dziewczyny zasypiaja,tatus kompie Maniusia a ja narazie leze i czuwam nad zlosnicami. I zjadlabym cus...

..a no szaleją na pewno ;-):-p
Ja z mama wróciłyśmy po 23ciej z szopingu.Jak milo w ciszy,bez gderania i poganiania pobuszować po sklepach;-)
Wszamałam kolacje..:-p i idę lulać. Spokojnej nocki i udanego weekendu wszystkim!

Melduję się:-)
Pomimo,że wczoraj legliśmy(ja z J-bo cała reszta jeszcze pózniej)po 24tej to standardowo o 6tej na nogach:sorry2:
Madbebe-doskonale wiem co masz na myśli-tak się wyrwać i wiedzieć,że nie będzie smęcenia(totalny luz psychiczny:tak:)-to to,co tygryski lubią najbardziej:)
Gastone-mam nadzieje,że dziś pogoda Wam dopisz-tu odpukać jest bardzo przyjemnie(choć wieczorem zimno)
Tichonek,Aaniu-spokojne Wasze główki-zniknie ta cała przepuklina i najmniejszego śladu po niej nie będzie:tak:
No brykam-towarzystwo moje czuje się tu lepiej niż w domu-Daniel wszędzie zagląda,wszystko włącza i z oka go spuścić nie mozna:dry:
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry