reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku ja tez dalam kacperkowi po bnombonierce i kartce od kacperka:)a on piknik mial wczoraj i musieli przynies po przytulance:))))

Dziewczyny czy wasze bebiki to budza sie pierwszy raz na papu o 4 rano????????prawie cala noc wam spia???bo moj nikus to budzi sie co 2-3 godz:tak:

reklama
Biola :tak:Matt najczęściej budzi się 3:30-4:00 na jedzonko,potem zasypia na 2-2,5 godziny,znów je i śpi jeszcze troszkę:tak:Tyle,ze z zasypianiem wieczorem u niego różnie:sorry:Przeważnie 22:30-23:00 dopiero pada ale zdaża mu się i po północy (wczoraj:sorry:)A jednego razu i o 1:30 zasnął:szok::confused2:
...A Ty się na zlot wybierasz?
Aniaa udanej wizyty i czekamy na pomiary:-DNas to czeka w środę:tak:Aż ciekawa jestem ile mój pulpet waży:-D:-D

Czesc Dziewczynki!
Pamietacie mnie jeszcze? :sorry:
Dluugo mnie tu nie bylo...
Mam nadzieje, ze tym razem bede sie czesciej udzielac ;)

Widze, ze na watku babyboom pelna para, wszystkim Nowym Mamuskom (tym juz rozpakowanym i tym jeszcze nie :-)) gratuluje serdecznie i zycze, zeby Dzieciatka zdrowo rosly :tak:

U nas dobrze, Alex rosnie jak na drozdzach, a absorbujacy co niemiara :)

Pozdrawiam i milego wieczorku zycze!

reklama
Ja dzis nalykalam sie powietrza caly dzien i nie mam weny..

Katrina niestety wiekszosc lekow odczulajacych nie jest wskazana w ciazy.
Trzeba radzic sobie bez jesli mozna..Natomiast jesli nie pozostaje dobry alergolog ktory moze cos przepisac a gp bym nie liczyla bo poprostu powie ze nie wolno.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry