reklama

Mamy z Irlandii!!

a ja ciagle w biegu, ale w sobote sie nie ruszam, P bedzie biegal za Asia:-Dalbo bedzie biegac za innymi dziecmi i papugowac-teraz taki okres ma ze wszystko powtarza, ale najbardziej glupie minki- tatus pokazuje:szok:
my na szczescie zmienilismy auto wiec mamy teraz wieksze(kombi) to zabiore wszystko co bede chciala na zlot:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia-wzięłaś?Jak nocka-dałaś czadu???;)))
PIOTROM I PAWŁOM wszystkiego naj naj!!!
Miłego dnia Kobietki
wzielam....noc spokojna,ale o poranku nie wspomne...
zeszlam z lozma tak naprawde przed 11...Anineczki telefon mnie ze snu wyrwal..a ekscesy juz mialam od 7 do jakiejs 10...i przerwa i blogi sen a tu nagle SEKSUALNA NEBEZPIECZNA:-D:-D:-Dsie ujawnila-nie wiem kto o czym/kim pomyslal...jak dla mnie muza,a dla innych moze byc |Anineczka:-D:-D
Od czerwca samochody starsze otrzymują NCT na rok, niestety..
tzn o jakie samochody chodzi?a raczej roczniki?

przeczytalam wsio

Ewelcia to mieliście szczescie,bo jakbyś robiła w lipcu to byłoby tylko na rok.
Moja Honda jakby przeszła w maju to by było na 2 lata.. ale dzis pojechałam na NCT pan sprawdził jedna rzecz co mialam zrobic i juupi przeszło, a powinnam miec od nowa pełny test , ale pan był miły i zlitował sie:)
JA byłam u Martuśki pograliśmy w Eurobiznes ale śmiesznie było:))
Pora spac dobranoc

witam :-)po długiej nieobecnosci na forum:tak:nic sie tu nie zmieniło oprocz przybycia nowych mamusiek:-)pozdrawiam was wszystkie serdecznie a teraz spadam budzic chłopakow do szkoły dzis ostatni raz:)

reklama
siemanko

co do NCT moje porshe jest z 97 a w grudniu dostalo na 2 lata nct.

milego dnia Wam zycze...
zmykam dziecko szykowac na ostatni dzien skoly
a do tego tak mnie prawa strona glowy napierd...albo boli tylko ze to straszny bol i a oko mnie boli...ehhh...kocham te moje migreny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry