• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo :dry: dzień rozpoczęty od potwornego bólu gardła....nawet śniadania nie byłam w stanie zjeść ani nic wypić ...polazłam do lekarza i co ANGINA skąd???? ja się pytam skąd???? i antybiotyk :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Ciao!

Nie odzywalam sie troche ale czytalam. Witam nowa mame :)
Od wczoraj jestem na scislej diecie bo Tymcio ma na bank alergie. Narazie nie wiadomo na co (choc podejrzewam skaze) wiec musialam odrzucic wszysto. Ciezko mi cholernie...nigdy nie ograniczalam sie w zywieniu a teraz nie moge jesc prawie nic przez 3 tyg....:(((( Od rana buszuje po lodowce i nic tam dla mnie nie ma. Na dodatek doszedl mi do gotowania trzeci obiad codziennie.
Brakuje mi ostatnio energii,kreci w glowie. ....ehh i ta pogoda...

Tichonku-gratuluje odzyskanej wolnosci! i usmiechu:) Moj sie tez szczerzy jak szalony i robi...A GUUUU....:)))

Lubiczanko-tez jestem w szoku,ze tylko 2 tyg cizostaly!! No szok!!

Boze..jak mi sie chce spac....kawa z mlekiem ryzowym zamiast zwyklym to nie jest to!!!

Witam
Didi współczuje:///
Tichonku no widzisz masz powód być dumna że swoich dzieci, jeden super uczeń a drugi sie do mamy usmiecha:)
Marcysia udanego urlopu!!
Olivier w PL sie tez szybko zaklimatyzował , babcie mówią że grzeczny, upał 34 stopnie lata na krótko ubrany, apetyt dopisuje. Jest zadowolony jak nic , wszystkie babcie go rozrywaja, a w sobote jedzie z moja mama, babcią i siostrą nad morze na tydzień. Jak wróci to będzie we Wrocku trochę u chrzestnego i dzieci, potem możliwe że znów nad morze z teściową i siostrą:) Taki to ma wakacje!!!
Ale ja nie narzekam bo prosto ze zlotu ziummm do Hiszpani a tam 36 stopni:)))) Wygrzeje moje stawy i kości:)

Też sie pochwale ,Oli dostał też wielkie porfolio z przedszkola na koniec roku z opisami jego pracy, zdjęciami i rysunkami , oraz notatkami z każdego dnia gdzie zauważyły u niego postępy. I najbardziej chawliły jego intelekt, pomoc innym dzieciom i nauczycielom, oraz angielski.Wspaniała pamiątka na lata a teraz jak go nie ma to siadam i oglądam:)))
Jak w dzień wylotu poszlismy do przedszkola żeby sie pożegnał ze wszystkimi to matko sie poryczałam, wszystkie kolezanka zaczeły go ściskać, żegnąc z paniami sie przytulał... ale dzieci sie przywiązują masakra.
Ale sie rozpisałam:)

Witam dzis nocka nie przespana jizyssssssssss moje dziecie chyba brzuszek bolal tylko niewiem co za b zjadlam ze mu tak zaszkodzilo:-(
wiecie co tak patrze na wasze suwaczki i wierzyc sie nie chce ze juz grono dzieciaczkow na dniach sie powiekszy poprostu szok ze ten czas tak szybko leci,nio moj nikolasek juz niedlugo bedzie mial 4 tyg:)))
MIsia a po czym poznajesz ze maly moze miec skaze???
u nas jutro zakonczenie roku:)chociaz sie zastanawiam co ja bede robic z dzieciakami przez wakacje w dublinie,wszyscy jego koledzy wyjezdzaja:-(a wy jak sobie radzicie jak dzieci maja wolny czas od szkoly bo ja to sie boje ze oszaleje :-D
Hej dziewczyny mam pytanko odnosnie NCT czy to prawda ze samochody starsze niz 10 lat otrzymuja nct tylko na rok???

Tichonek-no gratulacje dla Twoich obu Panów-zdolniachy:)
Kamcia-no Oli też dał popis-brawo!
Misia-o zgrozo...wyobrażam sobie Twój"ból"nie mogąc jeść czego tylko chcesz...Mam nadzieję,że tajemnica alergii się szybko wyjaśni
Pauletta-a to zaraza się przyplątała no!!!zdrówka

Tichonek ale masz super chlopcow, Radzio same ochy i achy w szkole, Matt posyla mamie usmiechy BEZCENNE
Kamcia, Marcysia super ze Wasze dzieciaki tak szybko sie zaklimatyzowaly w Polsce
Misia oooo rany
Pauletta zdrowka zycze.

Ja wrocilam wlasnie z biura bo w piatek skonczyl mi sie macierzynski a do pracy nie wracam i trzeba bylo isc i sie zarejestrowac. Przygotowalam sie na czekanie, deserek Zuzi wzielam, picie, bo wczoraj spora kolejka byla, ja wchodze do biura a tam pustki wiec zajelo mi to 5 minut.

Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry