Witam
Didi współczuje:///
Tichonku no widzisz masz powód być dumna że swoich dzieci, jeden super uczeń a drugi sie do mamy usmiecha

Marcysia udanego urlopu!!
Olivier w PL sie tez szybko zaklimatyzował , babcie mówią że grzeczny, upał 34 stopnie lata na krótko ubrany, apetyt dopisuje. Jest zadowolony jak nic , wszystkie babcie go rozrywaja, a w sobote jedzie z moja mama, babcią i siostrą nad morze na tydzień. Jak wróci to będzie we Wrocku trochę u chrzestnego i dzieci, potem możliwe że znów nad morze z teściową i siostrą

Taki to ma wakacje!!!
Ale ja nie narzekam bo prosto ze zlotu ziummm do Hiszpani a tam 36 stopni

))) Wygrzeje moje stawy i kości
Też sie pochwale ,Oli dostał też wielkie porfolio z przedszkola na koniec roku z opisami jego pracy, zdjęciami i rysunkami , oraz notatkami z każdego dnia gdzie zauważyły u niego postępy. I najbardziej chawliły jego intelekt, pomoc innym dzieciom i nauczycielom, oraz angielski.Wspaniała pamiątka na lata a teraz jak go nie ma to siadam i oglądam

))
Jak w dzień wylotu poszlismy do przedszkola żeby sie pożegnał ze wszystkimi to matko sie poryczałam, wszystkie kolezanka zaczeły go ściskać, żegnąc z paniami sie przytulał... ale dzieci sie przywiązują masakra.
Ale sie rozpisałam