Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
MCnie mamy J za duzo zarabia i nie lapalismy sie jak bylismy we troje zobaczymy teraz jak to wyjdzie wniosek zlozymy a czy przyznaja

A co do Twojego problemu to wiem o czym mowisz,ja potrafie 4-5 dni sie nie zalatwiac
Anineczka super ze jestes zadowolona z wizyty
Uciekam ogarnac mieszkanko poki Lenka grzecznie lezy i wstawie posciel wykorzystam pogode bo jutro niewiadomo jaka bedzie pogoda a znajac zycie bedzie padac J bedzie mial dwa dni wolne to i pewnie pogoda niedopisze
Milego dnia
aniaa-a MC nie macie?Ty chociaż dostałaś po wizycie,choć to kiepskie pocieszenie
A ja od razu na rejestracji,za samo zgłoszenie się na emergency-nawet mnie jeszcze lekarz nie dotknął
Z nimi jest o tyle dobrze ze nie trzeba płacić na gwałt. Mozna się jakoś dogadaćJa liczę ze jednak MC nam przyznają.Wole nawet nie myśleć co będzie,jeśli nie..
![]()
MCnie mamy J za duzo zarabia i nie lapalismy sie jak bylismy we troje zobaczymy teraz jak to wyjdzie wniosek zlozymy a czy przyznaja

Niestety tyle kosztujeania 100e powiadasza myslalam ze taka wizyta to jakies 60e kosztuje
![]()

A co do Twojego problemu to wiem o czym mowisz,ja potrafie 4-5 dni sie nie zalatwiac
Tez tak mysle czas pokaze czy przyznajaAniaa aplikujcie o MC, teraz jest Was czworo, to na pewno szansa jest
Anineczka super ze jestes zadowolona z wizyty
Uciekam ogarnac mieszkanko poki Lenka grzecznie lezy i wstawie posciel wykorzystam pogode bo jutro niewiadomo jaka bedzie pogoda a znajac zycie bedzie padac J bedzie mial dwa dni wolne to i pewnie pogoda niedopisze

Milego dnia
Ty chociaż dostałaś po wizycie,choć to kiepskie pocieszenie
A ja od razu na rejestracji,za samo zgłoszenie się na emergency-nawet mnie jeszcze lekarz nie dotknął 
Ja liczę ze jednak MC nam przyznają.Wole nawet nie myśleć co będzie,jeśli nie..