reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

aniaa-a MC nie macie?:sorry2:Ty chociaż dostałaś po wizycie,choć to kiepskie pocieszenie:baffled:A ja od razu na rejestracji,za samo zgłoszenie się na emergency-nawet mnie jeszcze lekarz nie dotknął :nerd:
Z nimi jest o tyle dobrze ze nie trzeba płacić na gwałt. Mozna się jakoś dogadać :tak:Ja liczę ze jednak MC nam przyznają.Wole nawet nie myśleć co będzie,jeśli nie..:nerd:

MCnie mamy J za duzo zarabia i nie lapalismy sie jak bylismy we troje zobaczymy teraz jak to wyjdzie wniosek zlozymy a czy przyznaja:dry:

ania 100e powiadasz:szok::szok:a myslalam ze taka wizyta to jakies 60e kosztuje:nerd:
Niestety tyle kosztuje :wściekła/y:

A co do Twojego problemu to wiem o czym mowisz,ja potrafie 4-5 dni sie nie zalatwiac

Aniaa aplikujcie o MC, teraz jest Was czworo, to na pewno szansa jest
Tez tak mysle czas pokaze czy przyznaja

Anineczka super ze jestes zadowolona z wizyty

Uciekam ogarnac mieszkanko poki Lenka grzecznie lezy i wstawie posciel wykorzystam pogode bo jutro niewiadomo jaka bedzie pogoda a znajac zycie bedzie padac J bedzie mial dwa dni wolne to i pewnie pogoda niedopisze:wściekła/y:

Milego dnia

reklama
Witam
Ja nie wiem wy od kilku dni o słoneczku a tutaj troche lipa:/
Anieczka fajnie że jesteś zadowolona:)
Co do ciąży to moja koleżanka jest w drugiej ciąży i nie chodzi normalnie do szpitala, tylko do midwifes clinic i tam szybko wszystko sprawnie leci, i te położne są przy twoim porodzie (a tak to często sie na innego lekarza trafia:/). Wiele osób o tym nie wie ale jeśli ciąża jest ok niezagrożona to polecam takie rozwiązanie.

A u mnie cisza w domu pospałam do pózna, juz z PL rozmawiałam Oli szczęśliwy upał jak nic, lot im sie udał , chyba będe wydzwaniała do nich codziennie:)

Didi przydał by mi sie twój kop, no ale mi sie nigdzie nie spieszy więc powoli zabiore sie za dom:)

Kamcia...no ja muszę mieć dzisiaj kopa bo mam chlopców wiec sama wiesz zadyma na całego a do tego mam jeszcze w planach nogi wywoskować :)

MartaF....zdrówka

Anineczko..super że wizyta udana.. a dzidzia ładnie rośnie ..no i powiedz wiesz kto zamieszkuje Twój brzuszek... no i czekam z niecierpliwościa na foteczki chyba jak wszystkie

reklama
Monidan-no to jeszcze raz wysokich lotów:)))
Marta-no jaja se robisz-Ty taka twarda sztuka się w łykanie antybiotyków bawisz?Nie,no zdróweczka:)
Asieńko-już czuję te aromaty-mmmmmm
Didi-no ja chętnie bym się ustawiła w kolejce do tego woskowania-muszę się podgolić,bo jak yeti zaczynam wyglądac;)))
No i dzwoniłam-oczywiscie dooopa,bo najpierw z opcji wybrałam BtS i tam jest ino info,że taki nowy system został wprowadzony itd itp.Potem drugi raz juz czekałam na połączenie z pracownikiem i po 7minutach obsłuchiwania melodyjki rozłączyło mnie...grrrr..
.a na 14.30 dzis znowu szpital:/Z wesołą gromadką(czyt Dadzia i Daniel)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry