reklama

Mamy z Irlandii!!

Larcia a pisma dzis zadnego nie dostalas? ja w zeszlym roku tez skladalam i byl czek a dzis dostalam pismo ze mam kase do odebrania jednak na poczcie tak jak odbieram Jobseekera.
Moja znajoma ma córeczke ma 2,5 roku i w tym roku dostala pierwszy raz ale nic nie skladala zadnych wniosków-tyle ze ona tez ma Joobsekera i kase na potrzcie odbiera.Wiec widocznie maja wszystko w systemie.

Ania83 Na stronce welfare.ie wyczytalam ze mozna wyslac smsa i wtedy forme przysylaja do domku i tylko trzeba ja wypelnic i odeslac na wskazany adres.A twoja córcia juz sie kwalifikuje.

reklama
Dzionek minął szybko :-).Mój M dziś szybko był z pracy ok.13.Po południu bylismy na zakupach.
Niedawno wrócilismy ze spacerku,bylismy nad morzem.:tak:Fajniutka pogoda,ciepło.
Aniaa83 to fajnie że złożyliście o paszport.To pewnie niedługo bedziecie już mieli co?
Miłego wieczorku.

Aniaa83 to fajnie że złożyliście o paszport.To pewnie niedługo bedziecie już mieli co?
Niby 10-13 dni wiec zobaczymy kiedy przyjdzie

Co niektorym kaska wpadnie a nam dzis przyszedl rachunek za czwartkowa wizyte co bylam z Nacia w szpitalu cale 100 euro do zaplacenia:szok:

Uciekam spac jakas padnieta jestem dzisiaj.Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
Gastone ale duze juz Twoje dziewczynki a kojec maja zawalisty.
Aniaa Zdrowka dla dziewczynek i oby paszport przyszedl szybko
Asienka_r wczoraj wieczorem jak Zuzia juz spala dowiedzialam sie dlaczego tak slabo jadla. Okazalo sie, ze P jak robil jej kaszke to sie pomylil i zamiast smoczka z nr 4 dal numer 2. Dzisiaj dwa razy sprawdzal. Dzisiaj po 11 przywiezli nam nowe kanapy, przyjechali zabrali stare, rozpakowali i postawili nowe.

Tyle dzisiaj napisalyscie, ze nie pamietam wszystkiego. No to sie cofnelam wiec:
Anineczka daj znac po wizycie
Didi ale pech z tymi biletami
Kamcia odpoczniesz troszke, ale tesknic bedziesz bardzo.
Madbebe i Asienka_r cierpliwosci zycze.
Moniadan udanego wypoczynku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry