reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia ..serniczek pychotka..mmmm... jeszcze czuje jego smak..hihih a co do Baśki to właśnie do niej dwoniłam i jej mąż powiedział ze jest w Pl i będzie dopiero za tydzień ..ehhh

Ja tez dostałam tą decyzje z BtS.. hihi ..tylko ze większość muszę oddać mamie za mój błąd przy kupnie biletów ...

reklama
Rzeczywiście wygoda z tymi automatycznymi przyznaniami tego BtS:)Muszę się na starą chatkę przejechać-a nóż facio uczciwie odda???
Madbebe-ulala-choć moje drożdżóweczki niczego sobie pewnie nie umywają się do Twojego ciacha:)
Monidan-szerokiej drogi!!!Udanego wypoczynku-wygrzej się na cały następny irlandzki rok;))))

dzieki lubiczanko :-)
didi a co poknocilas z biletami...?
margaret masz racje dobry pennys nie jest zły :-D

lubiczanko a zmienilas adres w socjalu, a moze zadzwoń i zapytaj, co to za dran sie wprowadził ze wam listów nie chce oddac

Eryk u kolegi a ja mam luz, ide zaraz upychac resztę rzeczy do walizek ;-)

Na Bts Ania chyba się teoretycznie łapie, bo ona z 29 września. Czy się mylę??? Pewnie się mylę, bo wnioski do 30 września się składa

Poszłyśmy na spacer na plażę

MOniadan... jak kupowałam rodzica bilet wyskoczył mi error na stronie i pisało spróbuj jeszcze raz..wiec zrobiłam to ale te bilety na ten dzień były droższe wiec kupiłam z inna data ..no i później wchodzę na pocztę a tam 2 rezerwacje wiec za jedna muszę oddać bo R linie nie oddają kasy nawet jeśli błąd z ich winny bo mieli problemy na str... a pisaliśmy do nich fax z opisem całej sytuacji i dzwoniliśmy

lubiczanko nie znam ale chętnie bym zjadla :-)
didi miałam identyczna sytuacje, kupowalam i wyskoczył błąd ale poczekalam godzine czy jakis mail przyjdzie, nie przyszedl wiec kupiłam na inny dzien
szkoda ze stracilas, powinni ci zwrócić bo to ich wina

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry