reklama

Mamy z Irlandii!!

Witaj gastone - prawda, że świat jest mały. Słyszałam o Tobie i maluchach od Gosi i Tomka, ale jakoś nie miałyśmy okazji się poznać.
A nawiasem mówiąc byli u nas 2 miesiące temu (to pewnie wiecie), bo Tomek robił zdjęcia na naszym ślubie.
Pozdrawiam serdecznie i miło było Cię poznać - chociaż tak.

Ostatnia edycja:
reklama
Madbebe ,Asienko R duzo cierpliwosci zycze;-)ha ha wasze dziewczyny sa wszedzie moja za to maszerowala do mojej szafy rozbierala sie do golaska i przymierzala wszystkie moje rzeczy w tym stringi które sluzyly jej za szal- i tak prawie robila codziennie a raz nawet w szpilkach zeszla po schodach.

Ania notorycznie ściąga spodnie i skarpetki, kiedyś w 3 sekundy porozbierała się do gołego ściągając zapięte body chyba przez głowę (do dziś mnie to zastanawia jak ona to zrobiła:-D:rofl2:) i wywalanie ubrań z szafki to też na porządku dziennym, a jej największą miłością są buty:-D:-D:-D

Katrina a jeśli mogę zapytać, córci nie podobało się w Irlandii, że zdecydowała się wrócić???

Przepraszam pozostałe dziewczyny, których nie wymieniłam - nie zauważyłam, że tu od rana taki ruch.... fajnie!
Miłego dnia dla WSZYSTKICH życzę!

asienka - tak, starszej córci tutaj się nie podobało. Wszystkie koleżanki i rodzina zostali w Polsce, nie potrafiła się tu odnaleźć i po skończeniu roku szkolnego wróciła z powrotem do Polski.

Witam

Witam również nowe mamy.

No i to chyba na tyle :blink::laugh2:

Margaritta super gratuluję zdolnej córy.

madbebe sennośc może już nie,ale chyba jakiś komputerowstręt,kręcę się po chacie i nie wiem co mam z sobą zrobic :blink:
Zaglądam na forum,ale pisac mnie się nie chcę,zresztą nie mam za bardzo o czym.
Lenistwo to fakt.
Dziś pierwsza wizyta w szpitalu :tak:

Ostatnia edycja:
hey mamuski
chyba dawno mnie nie bylo :-p
ale jakos tak czasu i weny na pisanie nie miałam

Gastone nie miej wyrzutów ze je zostawiasz w kojcu, zreszta kojcem za bardzo nazwać tego nie mozna, wypasione maja miejsce do zabawy i faktycznie jakie duze juz
czasami próbuje sobie wyobrazić jakby to bylo miec dwie Emmy i nie potrafię :-)

katrina witaj :-)

u nas pakowanie pełna para, kupiłam za duzo prezentów i teraz mam problem aby ciuchy zmieścić :confused:
w sobote byłam w pennym i jakie tam maja fajne ciuszki dla dzieci, no w szoku byłam kupiłam sporo dla Emci na lato i dla Eryka kilka, zawsze im w NeXT wszystko kupuje, ale na kilka tygodni nie opłaca sie, bo jest 3 razy drożej

dzis rano dostaliśmy list, ze przynali nam back to school 400e ze nie musimy o nic aplikowac i pieniądze beda w tym tyg na koncie :-)
ale miła niespodzianka :-)
madbebe fajnie ze mama przylatuje

wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkich postów ale tyle naprodukowalyscie ze ciezko mi ogarnąć :-)
miłego dnia

Moniadan super z tym Back to school, tak właśnie czytałam, że jeśli się kwalifikujesz to automatycznie Ci przyślą do końca czerwca, jak nie to dopiero się składa. A to znaczy, że na Emmę też dostałaś automatycznie???. Owocnego pakowania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry