reklama

Mamy z Irlandii!!

Moj łobuz ostatnio sama siebie przechodzi.Nawet A. już na nią burczy czasem;-)co mu się wcześniej nie zdarzało

Czyżby bunt dwulatka??, nam już ręce opadają, już prawie nic nie da się zrobić, bo nie można jej na sekundę zostawić. A gania i szaleje, nic sobie nie robi z tego, że mamusia prosi, żeby tak nie biegała, bo upadnie i sobie krzywdę zrobi:baffled:

reklama
Witam:-)
Pauletta-fryzurka bombowa:tak:
Gastone-
toz to nie wyglada jak kojec,tylko jak plac zabaw-extra:-)
Aniaa-zdroweczka dla malutkiej.
Katrina-witamy:-)
Ja nadal sie szwedam w pizamie,powoli trzeba sie zaczac szykowac,bo dzis wizyta u Gp.Moze uda sie podgladnac dzidzie:-)Juz odliczam dni do przylotu siostry,w sobote ma byc:rofl2:

Aaniu-zdrówka Leni...Oby jaknajszybciej przeszło:)
Gastone-wow...ale wypasiony ten"kojec"-no gdzie im lepiej być moze?
AsieńkoR-to tak jak z moim Danielkiem-niby taki cicho-ciemny,a jak się rozkręci,to wszędzie go pełno!!!
Madbebe-ale Ci dobrze...moja Mamusia tez chciałaby bookować bilet,ale co ja poradzę,że nie jestem w stanie jej powiedzieć kiedy urodzę:(((
Wilwia-no ładnie to tak w pidżamie po 10tej paradowac;))))
Pauletta-widzę,że humorek dopisuje-byle tak dalej:)

Madebe[/B] to prawda,one juz potrafia sie ldnie razem bawic.I juz potrafia tesknic za soba.Jak zabiore np.Hanie z kojca, to Zoska placze i wola ciagle Nania daj!(Hania tylko baba,tata i mama a Zoska moja wygadana juz hihi)
Ale potrafia sie tez niezle poszarpac o zabawke albo o mnie hih I Hania maniakalnie ciagnie Zoske za wlosy,a Zosia jak ciagnie i powiesz jej nie wolno odrazu cofa reke i mowie nie,nie.
A Hania niestety ma w nosie zakazy..

Nie moge sie powstrzymac zeby wam jeszcze nie pokazac Hani.Boze jk one urosly..Jeszcze niedawno takie kruszynki,ciupenke a teraz pannice;-)

A ja czekam na sniadanie.Mega sniadanie!Mezu robi dzis zdjecia kanapek,facecik zaraz przyjezdza z gora przepysznych kanapek i po zdjeciach zostawia nam do zjedzenia.
Nie moge sie doczekac ihihi

P1060610 (Copy).JPG

gastone-to pojechałaś teraz z tymi kanapkami:nerd:Ja jak jeść wcześniej nie mogłam, tak teraz ciągle mnie ssie:blink:Leci ten czas,co?;-)A dzieci rosną...
asienko-nie wiem czy to bunt dwulatka czy bunt...wrodzony;-):-D Charaktern
ą mam córkę,tyle wiem.A ze z moja cierpliwością nie najlepiej ostatnio, to podwójnie muszę się pilnować żeby nie wybuchnąć:baffled:

jak ja nienawidzę czekać..:nerd:

HEJ.
Katrina Witaj.:tak:
Aniaa83 aby Lence szybko przeszło.Dużo zdróweczka dla Was wszystkich zycze.
A ja niedawno wstałam,śniadanko zjadałam zaraz trzeba jakiegoś owoca wciagnąc.:-)
Dzwoniłam już do GP dzis,umówiłam sie na 6lipca.
Jeszcze troszke i mój M bedzie miał urlop :-):-):-).
Miłego Dzionka.

witam
Wilwia flaszki juz sie robiá:-)
Gastone ale fajnusio maja Twoje dziewczynki faktycznie to wyglada jak plac zabaw:tak:
Ania 83 zdrowka dla córci
katrina witamy
pauletta fryz masz super( tak wogole to myslalam ze masz jeszcze krótsze)
Madbebe ,Asienko R duzo cierpliwosci zycze;-)ha ha wasze dziewczyny sa wszedzie moja za to maszerowala do mojej szafy rozbierala sie do golaska i przymierzala wszystkie moje rzeczy w tym stringi które sluzyly jej za szal- i tak prawie robila codziennie a raz nawet w szpilkach zeszla po schodach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry