reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mama śpi (nocka zarwana),Wika śpi,a ja buszuje po necie;-)Jak wstaną,muszę iść trawę skosić:blink:

Od jakiego wieku ten back to school przysługuje?:-p:blink:

anineczko-mówisz nosi Cie ;-)bywa i tak:happy:Milej wizyty!
martuska-rozumiem ze taka,co w domu strzyże?Widziałam na galway.pl wczoraj,jakaś Monika się ogłasza,ale nie korzystałam,wiec nie wiem czy dobra ;-) Usługi fryzjerskie
lubiczanka-smacznego!U mnie tez bananowiec się właśnie piecze..;-)
asienko-moja tez notorycznie moje szpile wyciąga.Ja byłam taka sama:-DZ tym ze ja uciekałam na dwór i łaziłam po schodach w tych 'stukaczkach' jak je nazywałam ;-) Malo sobie nogi nie skręciłam,ale to szczegół;-)
moniadan-sprawnego pakowania!

Mama śpi (nocka zarwana),Wika śpi,a ja buszuje po necie;-)Jak wstaną,muszę iść trawę skosić:blink:

Od jakiego wieku ten back to school przysługuje?:-p:blink:

anineczko-mówisz nosi Cie ;-)bywa i tak:happy:Milej wizyty!
martuska-rozumiem ze taka,co w domu strzyże?Widziałam na galway.pl wczoraj,jakaś Monika się ogłasza,ale nie korzystałam,wiec nie wiem czy dobra ;-) Usługi fryzjerskie
lubiczanka-smacznego!U mnie tez bananowiec się właśnie piecze..;-)
asienko-moja tez notorycznie moje szpile wyciąga.Ja byłam taka sama:-DZ tym ze ja uciekałam na dwór i łaziłam po schodach w tych 'stukaczkach' jak je nazywałam ;-) Malo sobie nogi nie skręciłam,ale to szczegół;-)
moniadan-sprawnego pakowania!

Dzięki kochna ale ta nie odbiera dzwonie do niej juz 4 dni poczta sie wlancza.A ta fryzierka to niemusi byc w domu moze byc w salonie;-)

helloł

Ciepełka ciąg dalszy :-)
I ja ową decyzje o back to school dostalam .

Madbebe - Back to school przysługuje dziecku które skończylo 2 latka do 17 lat i od 18stu do 22 jesli wciąz się uczy na full time;-)

anineczko
sprawnej wizyty- i wiesci po poproszę

moniadan
- dobry pennys nie jest zły- o sklepie pisze ofqrs. No i oby pakowanie poszło szybko i bezproblemowo.

katrina witamy :-)

Martuśka tej z ogłoszenia nie polecam umowila sie ze mną i ie przyjechała
niestety nie znam zadnej :-(
moze pojdziesz na dougishke do polskiego salonu, ponoć dobrzy są

back to school jest od 2 lat i dostałam na Emme automatycznie :-)

Witam
Oli i mama już spakowani zaraz zawoże ich na lotnisko:/ Chyba uschne tu z tęsknoty, i jeszcze L pracuje więc będe miała kilka wolnych dni...
Martuśka fryzjerką dobrą jest Basia mieszka na Doughsice. I jest u nas na forum.
Katrina witaj!!
Gastone ale dzieciaki maja plac zabaw supcio:)
Pauletta super fryz laska z Ciebie:)
Mamuskom życze cierpliwości i energii:)
Anieczka daj znać jak tam po wizycie.
Ja też ten list dostałam z Back to school super, jakie to wygodne teraz ....
A kiedy w tym mies jet CHB??
Ale robicie smaka swoimi wypiekami:) Ja dziś serniczek jadłam mniammmmm..:)
Monia sprawnego pakowania i udanego lotu. Wyprzedaż w Next jest 16 lipca w tym roku, ja obkupiłam Oliviera w ciuchy letnie na ostatniej wyprzedaży i teraz tylko wyciągnęłam z szafy i tak samo zrobie w tym roku:) Tez musiałam mamie dokupić bagaż głowny bo ciuchów nakupiła , jeszcze dałam jej Baileys.
Narazie

Moniadan Emka dostala automatycznie bo ma strasze rodzenstwo które juz do szkoly chodzi(moja znajoma tak miala i nie musiala nic skladac na drugie dziecko) Ja natomiast w zeszlym roku skladalam wniosek ni czek przyszedl, dzis mi jednak jakies pismo przyslali i musze wieczorkiem sobie przetlumaczyc bo nie rozumiem wszystkiego czy mam jeszcze raz zlozzyc forme czy wystarczy do nich zadzwonic.:baffled:
ehhh spacerek zaliczylysmy,kase stracilysmy,obiadek zjedzony teraz odkurzacz na mnie czeka:baffled:

reklama
Ale ruch jak w Rzymie:-))

KatrinaTomek z Gosia byli akurat jak my bylismy w Pl.

Dziewczyny ale sie nazarlam kanapek:-)). Normalnie pelen wypas:-) zawijaski,koreczki i roleczki, kurczak ,losos ,kreweteczki normalnie pychota.I tym sposobem wiem co podam gosciom na dziewczynek urodziny.To byl tylko jeden polmisek a on ma jeszcze klika wariantow Zamowie kilka polmiskow,do tego zrobie ciasto i dwa torty i pelen wypas.Bardzo pyszne jedzonko. NaprWde:-)Za taki polmisek 24 euro(4osoby)Mniam:)
Dla dzieciakow oczywiscie inne menu bedzie:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry