reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Na Bts Ania chyba się teoretycznie łapie, bo ona z 29 września. Czy się mylę??? Pewnie się mylę, bo wnioski do 30 września się składa

Asienko a jakie warunki trzeba spelniac aby dostac Bts?
Jak tam po spacerku?

Anineczko jak tam po wizycie?

Tichonek jak tam u Ciebie?Jutro Twoj wielki dzien :-D

Dzis zlozylismy papiery o paszport mam nadzieje ze szybko dostaniemy odpowiedz ze jest do odebrania.
J mial miec urlop od 4 lipca a dzis sie dowiedzial ze ma urlop od 11 lipca tak w papierach mu namieszali ale wszystko idzie na nasza korzysc o tydzien zaczyna urlop to jest nadzieja paszport bedzie i uda nam sie poleciec do Polski.Codziennie patrze ceny biletow i ceny skacza a kupic narazie nie mozemy bo niewiadomo kiedy bedzie paszport

WIitam sie i mam pytanie do tego bts. Zlozylam to pierwszy raz w zeszlym roku, dostalismy, ale teraz sie przeprowadzilismy, no i nie wiem czy maja nowy adres?MC mamy i tam adres zmieniony, czyli mam rozumiec, ze gdybym miala dostac automatycznie, to bym dostala w tym tygodniu, co?Bo zeby sie nie okazalo, ze wyslali na stary adres, bo wtedy to porazka. A rok temu dostalam czek, nie na konto, bo skad maja miec moj nr konta..

WIitam sie i mam pytanie do tego bts. Zlozylam to pierwszy raz w zeszlym roku, dostalismy, ale teraz sie przeprowadzilismy, no i nie wiem czy maja nowy adres?MC mamy i tam adres zmieniony, czyli mam rozumiec, ze gdybym miala dostac automatycznie, to bym dostala w tym tygodniu, co?Bo zeby sie nie okazalo, ze wyslali na stary adres, bo wtedy to porazka. A rok temu dostalam czek, nie na konto, bo skad maja miec moj nr konta..

W tym roku coś się zmieniło, czytałam, że jeśli się kwalifikujesz to automatycznie do końca czerwca będę wysyłać, a po tym czasie dopiero można składać

asienka no tak, to wiem. Tylko, ze ja sie przeprowadzilam i sama nie wiem czy mi przyslali czy nie hehe. Nie wiem czy maja nowy adres. Ktos tu pisal, ze jak mc sie ma z nowym adresem, to powinni miec nowy adres, nie wiem czy dobrze to zrozumialam?I pytanie czy jesli automatycznie to czek czy na konto?Bo ja nigdy im nie podawalam mojego nr konta, rok temu czek dostalam. Ajjj sama sie zamieszalam. Najlepiej zadzwonie tam :-)

z Bts jest tak ze nawet jak adres na MC zmieniłam to czek dostałam na stary adres a co więcej nie chcieli mi go oddać,musialam tam dzwonic zeby wysłali mi drugi. W HC możecie sie zapytać czy macie automatycznie przyznane ale adresu tam nie chcieli mi zmienić:/:/

ania a ty jeśli nie masz starszych dzieci to podejrzewam ze musiałabyś podać dane ze córka chodzi do przedszkola:/ale pewności nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry