reklama

Mamy z Irlandii!!

IMG_4950.jpgIMG_4953.jpg
I jak obiecałam tak wklejam :) miłej niedzieli :)

reklama
hej, piekna pogoda byla i nadal jest.
Dzisiaj bylismy w Bray, zwiedzilismy sealife i pochodzilismy przy plazy. Zuzia byla bardzo grzeczna i podobaly jej sie rybki, ciagle raczki do nich wyciagala. A jaka zaskoczona byla jak zmienialam jej pieluszke na macie na trawniczku i siedzac na trawie karmilam ja. Byla bardzo zadowolona i podrozniczka rosnie. W drodze powrotnej wstapilismy na chwilke do Asienki_r. Ania byla taka zadowolona, ze prawie wszystkie zabawki Zuzi przyniosla.
Pauletta woooow!!!!! Super wygladasz
Aniaa czas szybko zlecial, fajnie ze mialas tak dlugo pomoc.

Pauletta wow wow
AsienkoM dzięki za niespodziewaną;-):-p, ale bardzo miłą wizytę:-). Zuzia jest cudna, jak tak ładnie się uśmiecha i jaka silna:-). Ania jak to Ania, w swoim żywiole, bo poganiać i szaleć mogła, po kąpieli zaśpiewałam kołysankę i śpi od 19.30:-). Możecie nam częściej takie niespodzianki robić:rofl2::laugh2:, dobrze, że ciacho i picie było, bo przynajmniej mogliśmy Was ugościć

Ostatnia edycja:
Pauletta super fryzurka:tak:.
A ja już leże w łóżeczku z M. jakaś zmęczona sie czuje tym dzisiejszym dniem przez pogode.Duszno mi było i za gorąco.
Byli u Nas znajomi,posiedzieli troche.Więc dzionek szybko minął.
Dobranoc.

Asienka_r teraz to lepiej do Was autobusem przyjechac bo blisko glownej ulicy.
Jak jechalismy do domu to Zuzia chciala zasnac ale ja zabawialam, potem kapiel i kaszka. Ale o dziwo dzisiaj nie wypila calej, meczyla ja i meczyla. P przeczytal kilka wierszykow i zasnela po 20.

Ostatnia edycja:
reklama
Mieszkam w Irlandii od 5 lat w małym miasteczku (dla mnie to większa wioska) koło Londonderry - czyli przy granicy z Irlandią Północną. Mam dwie córki - jedna ma 21 lat i niestety nie mieszka z nami (po roku pobytu tutaj wróciła do Polski) i 3 letnią.
Mój mąż oprócz naszej córeczki jest jeszcze tatą dwójki dzieci z poprzedniego małżeństwa - 19 i 12 lat, ale kontakt z nami utrzymuje tylko Jego dorosły już syn. Właśnie w piątek przyleciał do nas na wakacje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry