reklama

Mamy z Irlandii!!

dzień dobry
sole002.gif
miłego dnia

reklama
hejka

milej niedzieli życzę:)
ja już po codziennym porannym spacerku ze Spotem po plaży :) bynajmniej się obudziłam bo nockę miałam lekko zarwaną ..hihi ale było śmiesznie tylko później zasnąć nie mogłam

helloł

pojęcia nie mam o jakim deszczu pisałyście wczoraj. Toż pieknie było- słonko , wiaterek tak cieplutki,ze uhh.
Zakończenie roku w PL szkole przebiegło zatem idealnie. Nadmienie tylko, ze wyróznenie "najlepszej uczennicy" i w tym roku tez sięgło moją miśkę :cool2:

dziś słonka ciąg dalszy. Po sniadanku już,albo dopiero :confused2::-D. Miśke zawozimy na imprezke do kolezanki a my z Niki się gdzieś poszwędamy przez ten czas.

Mnóstwo słonka dla Was i spokojnej niedzieli. Za tydzien już niecały w sumie będziemy się ściskać :-D

ps. madbebe jak gołąbki? dajesz mała dajesz :-D;-)

witam!

didi-a cóż Cie tak śmieszyło poprzedniej nocy? ;-)
Margaritta- gołąbki w trakcie przygotowywania...Nie wiem co wyjdzie,się okaże;-),ale kapusta tragedia jak dla mnie,wiec nigdy więcej :no: Juz wole nie robić wcale,niż z takowej..:confused2:

milej niedzieli!

edit:chyba odszczekam to narzekanie na kapustę :-pnie jest tak źle;-):-D

Ostatnia edycja:
Hej.
Aniu83 szybciutko zleciał ten czas,jak Twoja mama była.
A my wrociliśmy z małej wycieczki,byliśmy troszke pochodzić po parku.

Ostatnia edycja:
helloł

pojęcia nie mam o jakim deszczu pisałyście wczoraj. Toż pieknie było- słonko , wiaterek tak cieplutki,ze uhh.
Zakończenie roku w PL szkole przebiegło zatem idealnie. Nadmienie tylko, ze wyróznenie "najlepszej uczennicy" i w tym roku tez sięgło moją miśkę :cool2:

dziś słonka ciąg dalszy. Po sniadanku już,albo dopiero :confused2::-D. Miśke zawozimy na imprezke do kolezanki a my z Niki się gdzieś poszwędamy przez ten czas.

Mnóstwo słonka dla Was i spokojnej niedzieli. Za tydzien już niecały w sumie będziemy się ściskać :-D

ps. madbebe jak gołąbki? dajesz mała dajesz :-D;-)
No gratulacj3e dla Twojej"kujonki";)))Duma Cię pewnie rozpierała po cało0ści,prawda???
Madbebe-odszczekuj;)Smacznych gołąbeczków:)
Aaniu-będzie dobrze...Fajnie,że Tobie czas szybko zleciał,bo to znaczy,że było bardzo miło(co niektórzy do wtorku czekają z niecierpliwością;)))
A my-zameczek wytachaliśmy,dzieci się popluskały(niestety nie w basenie,bo wczoraj z niego J wodę wylał,a na takiej slizgawce-potem fotki wkleje:)),a teraz grillek się produkczy-także dzień meeega udany-już dawno tak milusio(na dworze)nie było...zresztą z dworku piszę:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry