reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Dzieki za slowa otuchy,Natalia kaszle jeszcze i mowi ze gardelko ja boli ale nie zwraca poki co narazie.

Ewelicia dziekuje Lenka dobrze,je, spi dziecka tak jakby nie bylo.Wczoraj skonczyla miesiac nawet nie wiem kiedy to zlecialo :szok:

Asienko wiesz z tego co sie dowiedzielismy to szybciej irlandzki idzie wyrobic niz polski paszport nic zobaczymy jak sie uda to polecimy a jak nie to trudno

Madbebe ja nie jestem zwolenniczka dawania lekow ale skoro cora ma gardlo zawalone myslalam ze cos dostanie.

Moja Mama jutro juz wylatuje :-( qurde miesiac czasu byla zlecial ten czas za szybko.
Milego dnia

reklama
madbebe nie musicie smieci wystawiac?To jakie smieci macie? Ja biny musze z przodu domu stawiac i od 2 tyg zapominamy hehe. A najlepsze, ze wczoraj mowilam mezowi, zeby wystawil bin, a on ok, za chwile i poszlam spac, a on zapomnial :-) Wiec juz pare workow lezy na ogrodzie przykrytych sciera, bo ptaki uwielbiaja je rozdziobywac he.

kasiuleczka ok, bede czekac

Zegam sie na dzis, bo zaraz M wraca do domu i wybywamy w miasto. Milej soboty

Witam w ten pochmurny dzionek.
Kolejny leniwy dzien sie zapowiada,przez ta pogode nic sie nie chce.Mialam jechac na zakupy,bo chcialam zrobic zalegly tort na dzien tatusia,ale najpierw zagadalam sie z siostra na skypie a teraz dziecko mi zasnelo.Wiec chyba wezme sie za jakis obiad.Chyba nie ma szans na lepsza pogode jutro,a chcialam zaplanowac jakis ciekawy wypad w teren.
Kasiuleczko a z tymi butelkami juz cos dzialalas?Po ostatniej wizycie u Ciebie tak mnie wzielo na jakies robotki,tylko narazie na zapale sie skonczylo.Czasu brak,no i materialow tez:tak:
Ania83 wszystkiego najslodszego dla Lenki

Hejoo laski :-) pogoda do bani ale mi humorek jakoś dopisuje:tak: zdjęcie z fryzurką wkrótce i tutaj i na FB ;-) trochę cierpliwości :-)
Ania83 zdrówka dla Natalki :tak: śliczny awatarek :-)
Zmykam jakiś obiadek naszykować choć my dopiero po śniadaniu :eek::-D

Ania wielki buziak dla Lenki:-)strasznie ten czas pedzi...mala ma juz miesiac:szok:
Pauletta ja tez czekam na fotke:)dawaj i nie kaz nam dluzej juz czekac:)
Madbebe,Larcia ja tez po niekat sie zgadzam z wami co do sluzby zdrowia:)mam kolezanke,ktora z corka(1r.z.) jezdzi na emergency nawet wtedy gdy mloda zlapie katar a pozniej narzeka ze nic jej nie dali i ze tutejsi lekarze sa do bani:eek:to samo jak mloda miala biegunke:cool2:
Lece ciasto zrobic...dzis z mloda robimy rogaliki

Ja tez sie zgadzam.Wiadomo ze sie martwimy o dzieci.Ja jestem straszna panikara.Ale niestety biegunki czy wymioty to czeste przypadlosci..Najczesciej virusy.Jesli dziecko nie jest odwodnione nic nie ppdadza.Organizm musi sam sie pozbyc .Ewentualnie podawac elektrolity(mnie sie jescze nigdy nie udalo bleee) duzo wody,bardzo malymi lyczkami,nie podawac mleka ani mlecznych rzeczy no i cola i sprite sa the best:-)Ja kiedys walczylam z biegunka u Maxa 14 dni.Mial tylko 4 miesiace.Wymioty byly jeden dzien.Przezylismy:-)

no proszę,proszę-jaka frekfencja:)))aż miło popatrzeć:)
Aaniu-Lence buz\iak w pępuszek na 1szy miesiąc:*
Kasiuleczko-zdaje CI SIĘ...dałabyś radę z całym"stadkiem"nawet;)Tylko gorzej z miejscówką w łóżku podczas porannego gilgania(znam z autopsji;))
Ja nie narzekam również na lekarzy,choć ostatnio mnie wpieniło,że człowiek tyle jedzie-a badania w szpitalu jak u gp...Nie mam nic do tego-niech poprostu mi nie karzą być,a iść do gp właśnie:/
Larciu-no my tez od 2óch tygodni ze smieciami...a ptaki?Masakra:(Miłego popołudnia z mężowskim:)
Gastone-no masakra jakaś...co to się tak przywlokło i odpuścić nie chce???Zdrówka Wam
Pauletta-no nie daj się prosić;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry