kasiuleczka25
Fanka BB :)
Moje dziecie padlo o 20,45 normalnie cale 3 h ciszy i odpoczynku przy robótkach mych juhuuuuuuu.
Lubiczanko znajomá zbadali i stwierdzili infekcje jelit
masakra te tutejsze diagnozy,powiedzieli ze jak sie bole powtorza ma przyjechac jeszcze raz i zrobia jej "big test" tzn ze beda jej jakies rurki wkladac.
Ania83 zdrowka dla córci,my tez kilka miesiecy temu wyladowalismy z malá w szpitalu bo wymiotowala caly dzien i juz nie miala czym...wiec kazali jej podawac duzo picia a w tym sprite
oboje w szoku bylismy no ale podalismy malej ,na wieczór jej przeszlo i nie wiem czy to przypadek czy sprite
Marcysiu spokojnego lotu i udanych wakacji i przeslij troche promyków slonca z polandii.
Lubiczanko znajomá zbadali i stwierdzili infekcje jelit
masakra te tutejsze diagnozy,powiedzieli ze jak sie bole powtorza ma przyjechac jeszcze raz i zrobia jej "big test" tzn ze beda jej jakies rurki wkladac.Ania83 zdrowka dla córci,my tez kilka miesiecy temu wyladowalismy z malá w szpitalu bo wymiotowala caly dzien i juz nie miala czym...wiec kazali jej podawac duzo picia a w tym sprite
oboje w szoku bylismy no ale podalismy malej ,na wieczór jej przeszlo i nie wiem czy to przypadek czy sprite
Marcysiu spokojnego lotu i udanych wakacji i przeslij troche promyków slonca z polandii.
Poza tym nawet nam adresu nie chciała zmienić.Aj tam,ważne ze już sprawa jasna;-)
Wikta jest podobna o ile to Cie pocieszy;-)

,chyba ze się mylę;-)

Ale to chwilowe