reklama

Mamy z Irlandii!!

katrinawitamy:-)

U mnie dzien szybko minal.
U nas pogoda troszke w kratke wiec siedzielismy w domku.Postanowilam dzis zwiekszyc azyl dziewczynom i poszerzylismy kojec.Jutro wam wstawie fotki.Dajemy om duzo wolnosci jednak musza miec miejsce gdzie brzpiecznie moge je zostawic chociazby zeby zrobic obiad czy pojsc do kibelka.Nie jest to latwe bo one sie strasznie buntuja,szoda mi ich w takich sutuacjach bo lapia za szczebelki i tak ujadaja..Ale jak jestem sama nie mam wyjscia..Wole je unierucjomic zeby przez chwile jak cos musze zrobic. byly bezpieczne.Z dwojka raczkujacych dzieci nie jest latwo...ufff
Milej nocki:-)

reklama
Witam sie i ja .Ja slonca nie przesylam bo ni ma;-9

A tu wczoraj obiecana fotka;
kojec.jpg

Katrina tak.moj maz to Jarek.Widze ze z Wroclawia jestes;
A jak przeczytalam mojemu J posta to cie odrazu skojarzyl.
Wiec wiem juz skad sie znacie ;-)Ale swiat jest maly..

Ostatnia edycja:
Bry:-)

Asienka_r teraz to lepiej do Was autobusem przyjechac bo blisko glownej ulicy.
Jak jechalismy do domu to Zuzia chciala zasnac ale ja zabawialam, potem kapiel i kaszka. Ale o dziwo dzisiaj nie wypila calej, meczyla ja i meczyla. P przeczytal kilka wierszykow i zasnela po 20.

Zmęczona była pewnie:-). Ania chyba serio zrezygnowała z drzemek w dzień:baffled:, bo dzisiaj wstała o 8, czyli spała ponad 12 godzin, nic dziwnego, że potem spać jej się nie chce.

Katrina witaj

Witam

Katrina witaj

Lubiczankooj tak bylo milo,wiem wiem ze co niektorzy czekaja do wtorku :-D

Pauletta super fryzurka,mam podobna ;-)

Ja dzis mialam isc z Lenka na pierwsze szczepienie ale niestety musilismy przelozyc przeziebiona jest:-( pokasluje i katarek ja meczy od Natalii sie zarazila albo od J bo J tez przeziebiony choc jej na rece nie bierze, za to Nacia caly czas podchodzi jak daje jej mleczko tuli sie do malej,caluje w czolo i mowi ze ja kocha:-)

Uciekam bo glodomorek sie obudzil,milego dnia

reklama
witam i ja!

Czekam na mamę..jest w drodze z lotniska;-)
gastone-jakie te Twoje dziołchy już duże!:szok:I jaki maja wypasiony 'plac zabaw'.Nie przejmuj się,przecież musisz tez coś zrobić w domu.Krzywda im się nie dzieje,a pomarudzić muszą ;-)Ważne ze są bezpieczne:tak:I tak myślę ze fajnie im bo są dwie i mogą się wspólnie bawić.
Moj łobuz ostatnio sama siebie przechodzi.Nawet A. już na nią burczy czasem;-)co mu się wcześniej nie zdarzało
katrina-witaj!:happy: i pisz jak najczęściej!
pauletta-już pisałam,ale się powtórzę..;-)Fryzurka bomba!:tak:
aniaa-zdrówka Lence!
anineczko-a jak Ty się czujesz?Dalej jesteś taka senna itp.?

miłego dnia wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry