reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Marta-widzę na bieżąco:)
Martuśka-100 lat!!!
Tabasia-na rozkaz;)))Nie ródz to nie;)
Kurna no-wczoraj po 22 pojechaliśmy ze skurczami co3,4minuty...no i okazało się(po całej nocce chodzenia itp),że w związku z tym,że ani wody mi nie odeszły,ani rozwarcia(tylko 1cm)nie ma z porodu nici-i co z tego,że skurcze nadal są:/Nie mam siły więc przepraszam,że nie piszę,ale między bólami próbuję spać:(((I Kochane moje-jak już 4te D przywita świat to kto jak kto,ale Wy wiedzieć będziecie:))))

Skurcze co 3,4 minuty i do domu odesłali?:szok:Koleżanka rodziła w Rotundzie,przyjechała z takimi sami skurczami i też zero rozwarcia więc,żeby przyśpieszyć przerwali jej pęcherz płodowy i zaczęła rodzić:tak:
Szybkiego w takim razie na razie rozwarcia a zaraz potem porodu życzę:tak:...Bidulka:sorry2:

Słaba jest moja wiara we własne dzieci:zawstydzona/y::sorry2:
Radek na szczepionce nawet się nie skrzywił:szok::-)Miał dwa wkłucia,ale nawet nie stęknął,nie zapłakał,nic,kompletnie,jakby nic się nie działo:-DNurse powiedziała,że jakby wiedziała,że tak będzie wyglądało to szczepienie to by włączyła kamerę i nagrała filmik jako przykład dla innych dzieci:-D...Dzielny chłopczyk:-)

Lubiczanko, 3M sie tam dzielnie!!!! Juz bliziutko. Przynajmniej wiesz, ze sie zaczelo.
Patrz, a mialo byc tak szybko nastepnym razem:baffled: Pomijajac fakt, ze nastepnego razu mialo nie byc:-D:-D
Tichonku, to tak jak u mnie- z ta wiara w dziecko:-D Na szczepionke na 4 mies. wyslalam A. bo sie balam, ze Jul bedzie strasznie plakal a ja z nim:-D A on nawet nie pisnal:tak::-)
Kupcie cos Radziowi za to, ze taki dzielny byl:tak:
A my juz po obiedzie. Cisza przed burza:-D:-D:-D Ale fasolka pierwsza klasa wyszla, mmmmmm:-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry