reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko, bądź dzielna!!

p.s. mi też przebijano pęcherz płodowy przy Marcelu, identiko sytuacja - skurcze często brak rozwarcia, po przebiciu z rozwarciem pooooleciałooo.

A gdybyś jeszcze raz pojechała na porodówkę?:sorry2: Może tą razą ktoś inny Cię przyjmie i cichaczem poprosisz o przebicie? ;-)

Lubiczanko-cisniesz!!!

My dzis na placu zabaw z ranca...dlugi spacer!! W drodze powrotnej Timmy nie chcial juz siedziec w chuscie wiec go do wozka i mialam nadzieje,ze Alex bedzie szedl na nogach ale on wyl,ze nie chce isc i go kurna chata musialam go niesc na barana!! Taki kawal....

Musze isc-dzieci wolaja!!

Lubiczanko, gwiazdo moja juz tuz tuz.

Misia daaaj przepis na te bananowo kOkosowe zawijance:-)
Aaaa i masz przepis na chlebek bananowy?
Wogole skad czerpiesz takie smakowitosci???

Ostatnia edycja:
lubiczanko-3mam za Cie kciuki!To musi się wydarzyć w ciągu kilku godzin,bo jak nie,to nie wiem,noooooo:sorry2:

Zgagus-zazdraszczasz burz bo Cie tu nie ma..:sorry2:Nas i tak te groźniejsze trochę omijają,bośmy jeziorami otoczeni i to one te burze ściągają,ale dzieje się :no::szok:Masakra! Najlepsze,że po burzy wcale się nie robi chłodniej:confused::eek:

Wreszcie jakaś wesoła nowina w te ponure dla nas ostatnie dni...Sprawdzałam on-line status naszych MC.Aplikację wysłaliśmy 11 lipca,dostaliśmy pismo,że dotarła do nich 13 lipca i jest rozpatrywana i numer referencyjny do sprawdzania statusu.Dziś już pisze,że MC przedłużone mamy na 2 lata:-):-):-)Jesczce tylko pozostaje czekać na kartę dla Matta:-)
Lubiczanka,Lubiczanka,cała nasza ekipa Ci kibicuje:tak:Czekamy na wieści:tak:Dawaj czadu,będziesz miała dokładnie 2 miesiące młodsze maleństwo ode mnie jak się dziś rozpakujesz:-)

witam:-)ja dopiero teraz:zawstydzona/y: znowu mam zaleglosci
Tichonek calus dla Mateuszka na 2 miesiace;-)
lubiczanka oby to bylo dzis :tak: trzymaj sie jeszcze troszke i bedzie po:blink:
Martuska 100 lat!!

ja trafilam do szpitala z bolami co 10 min (ale troszke krwawilam)rozwarcie 1 cm o 15 przebili pecherz o 18;25 Marcelek byl juz z Nami:tak:

PS dziekuje w imieniu Marcelka za buziaki na 9 msc:tak:

lece poczytac co naskrobalyscie:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry