reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margaritta no Londyn,Oslo,Madryt,Tokio,Moskwa....Nie mówię,ze tylko stolice no ale jednak są raczej w centrum uwagi panów z dżihabu czy jak im tam :baffled:

Kuźwica mnie weźmie....kota ma taką chcicę,że zaraz wszystkie kocury się zlecą :baffled:
leci pod nóż po wypłacie :crazy:

Tabasiu dokładnie,zresztą coś mówili,że to nie koniec,że jakieś pociagi jadące do Oslo zatrzymali...straszne.:baffled:

I tak sobie pomyślałam,dobrze,że nie mieszkam w Stolicy,jakiejkolwiek :baffled:
Anineczko o pociagach nie slyszalam... Normalnie siedze i nie wierze :no: Ja Oslo znam "jak wlasna kieszen", bo co roku jezdzilam na wakacje, teraz moim Chlopakom chcialam pokazac... Wszystko sobie zaplanowalam... Smutno mi strasznie :( urlop dopiero w pazdzierniku, a teraz miala byc taka spontaniczna wycieczka... A tam sral to pies!
Ale wlasnie ta obawa o nasze zycie jest najgorsza... Nie wiadomo kiedy odwali jakiemus debilowi, albo calej grupie... Nigdy tego nie zrozumiem :///////////

Barmanko,czyli wsio już kumasz czy jeszcze rada jakaś ode mnie by się przydała w sprawie rogalików?
...A gdzie można kupić takie fajne spodnie?:-p:-D
Tabasia :szok:O kurczę,to faktycznie szczescie w nieszczęściu:sorry2:Przykra sprawa z tym Waszym wyjazdem,cholewcia,no!:sorry2:
A słyszałyście,że Diablo Włodarczyk próbował samobójstwo popełnić?:sorry2:
Szok! Krzysztof Diablo Włodarczyk w stanie śpiączki - 22 lipca 2011

Ostatnia edycja:
Barmanka eee to nie jest zle skoro gacie masz i pupa znika:-) Ja sie z nimi nie rozstaje a tylek ciagle wielki!

miskadzieki!! Otwieram strone a tam strucla z kremem z kasztanow!Super, ja przywiozlam z francji mnostwo kremu z kasztanow bo uwielbiamy.Tylko my jemy z krakersami a ja pimyslu nie mialam jak je jeszcze wykOrzystac.Hmmm kto wie jesli dziewczyny beda znosne to moze zklece strucla??

Anineczka, nie dygaj - bierz jakiego tasaka z kuchni i rachu ciachu będzie po sprawie. O i kaske jeszcze zaoszczędzisz :)

Tabasia, strasznie mi przykro że pany poszły się.. Ale lepiej że to teraz się stało.. Jeśli wogóle można tak powiedzieć :(

Margaritta, dla odstresowania pije drineczka, może pomoże.

Tichonku, na rogu rozdawali za free. Powiedzieli że za taką doope płacić nie muszę :/

Gastone, a jak smakuje taki krem?

reklama
Ty jeszcze z umalowanym pyszczkiem siedzisz? A paszoł won do łazienki się umyć!

skończył się drineczek buuu
leze na pięterko co tak będę o pustej szklanicy siedzieć :(

sijka, do juterka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry