reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To ja przyszłam z drinkiem a te się zmyły czy umyły,wsio ryba:nerd::-D
O,Barmanko to fajnie taki róg znaleźć,mnie by pewnie zaoferowali: get one free and get second free:-D:-D:-D

Margaritta, a niech się prosi

i151543_13.jpg

Tichonek, to następną razą za róg pójdę z Tobą :)

a ja chciałam zapytać czy któraś z Was robiła to ciasto (drożdżowe bez wyrabiania)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-salatki-itp-o-34085/index20.html#post5234856

Dobre wychodzi? Ono musi wyrosnąć czy jak to jest?

A może macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasteczka z użyciem drożdży (ale nie bułeczki)?
Mam drożdże i nie wiem co z nich zrobić :-( brak pomysłów:zawstydzona/y:
mnie to ciacho nie wyszlo..ale nie mialam swiezych drozdzy i dalam z paczki i chyba dlatego:baffled:

slynne rogaliki....tez je polecam:-D:-D:-D:-D
Tichonku dzieks za reklame:-D:-D

Lubiczanka pewno juz rodzi...pushhhhh,pushhh pushhhh kochana!!!!

wy se na pieterko idzieta a ja .....dooopa,m sie nie odzywa...zonka przegiela-chyba:baffled:;-):-D:szok:///...
przejdzie mu nie?

szym zakatarzony...chodzil i jeczal dzis...:-(ale poszedl spac i jak narazie spi....

mialam dizs busy dzien....bylismy rowniez ogladac chate...ja sie pochlatam normalnie...nie ma nic konkretnego...:baffled:

Witam się porannie.
Piękna pogoda, trzeba wyjść z domu, obiad z wczoraj, posprzątane, więc nie ma co siedzieć... Czekam tylko jak Szanowny wstanie po pracy.

Ewelcia, a powiedz mi ciasto po zrobieniu to do lodówki czy zamrażalnika? (w jednym komencie raz jest tak a raz tak napisane). Jaka ma być długość boku trójkąta? tak mniej więcej..

Witam sie i ja.
Lubiczanka uparta ta twoja cora!Bedziesz miala uparciucha ze ho ho.
Podziwiam twojacierpliwosc..Jaw obydwu ciazach nie mialam tego problemu,Max dokladnie w 40 tyg urodzony,dziewczyny w 38.Ja bym chyba juz miechem rzucala:-D Ale ja mysle ze dzis juz chyba urodzisz.
A mnie sie trzeci dzien z kolei snii zem w ciazy :szok: a moj J ja mu mowie to ma taakie oczy :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko się melduję-oczywiście w dwupaku...ale czekam,bo boli jak diabli(ino się częstotliwość zmniejszyła)
bUZIAKI wAM I MIŁEGO DNIA
o jej..wspolczuje...trzymaj sie kochana i moze podjedz do szpitala i powiedz im z enie dajesz rady....

Barmanko bo ja casami do lodowki wkladam i npwychodze gdzies a potem jak wracam to robie a jak chce szybciej to do zamrazalnika:-p

ide tv obejrzec...w Norwegii podobno iles tam dzieci zabili:shocked2::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry