• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku podziękował.
Szukałam w spisie treści ale nic nie znalazłam. Teraz wiem dlaczego ;-) (przy rogalikach nie było napisu z drożdży hihih a za dużo tych przepisów by leciec jeden po drugim).
A powiedz mi - to ciasto ma trochę wyrosnąć czy jak? Mogę tam poukładać ćwiartki brzoskwiń z puszki? W przepisie pisze "wkładać do lekko nagrzanego piekarnika" co to oznacza, jak postępować? Ile tej śmietany? Nigdy nie robiłam tak by najpierw wsadzić do lodówki więc nie wiem o co lotto..

Gastone, moja dupa też z tych szerokich :szok: ale mam to w nosie, trzeba mieć coś z życia ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny siedze i do mnie nie dociera, za 3 dni mielismy leciec do Oslo, a nasz hotel jest dwie ulice od miejsca, gdzie wybuchla bomba... Jestem w szoku...

Tabasia, a cóż to tam się wydarzyło? Masz linka? Lecicie tam na wakacje? (bo jeśli tak - i się boicie - to można odwołać rezerwację, myślę że hotel nie będzie stwarzał problemów).

Tichonku, poczytałam już komenty pod tymi tym przepisem więc już wiem co i jak.

Boszzz a ja mam takiego nerwa że szok, i to jeszcze żebym wiedziała na co.. Nosi mnie i tyle! Czyżby @ miała przypełznąć?...

Wiadomości, aktualności z Polski i ze Świata - serwis informacyjny - portal TVN24.pl

Tu sa najswiezsze informacje. Mielismy leciec na pare dni...
Hotel to pikus, bo mozna anulowac rezerwacje, ale w ryanairze nie oddaja kasy :crazy: szukamy innych lotow (tzn. gdzies indziej), ale ceny masakryczne :-( jezu... szczescie w nieszczesciu...

Anineczko nie polecimy, wiadomo co moze byc w przyszlym tygodniu???
Mam dola, jakis taki strach o zycie... :(

Ostatnia edycja:
Tabasiu dokładnie,zresztą coś mówili,że to nie koniec,że jakieś pociagi jadące do Oslo zatrzymali...straszne.:baffled:

I tak sobie pomyślałam,dobrze,że nie mieszkam w Stolicy,jakiejkolwiek :baffled:

anineczko ale , ze co? tylko stolyce są w niebezpieczeństwie? :eek:

Tabasiu wlasnie- szczęscie w nieszczęściu... na temat Ryanair słów mi brak :nerd:

barmanka a gdzie chowasz ta swoją dużą dupe? a moze jej nie nosisz ze sobą? :sorry2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry