reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny siedze i do mnie nie dociera, za 3 dni mielismy leciec do Oslo, a nasz hotel jest dwie ulice od miejsca, gdzie wybuchla bomba... Jestem w szoku...

Matko, Tabasiu masakra, ja czytałam o tym zamachu. Bardzo Ci współczuję

Wreszcie jakaś wesoła nowina w te ponure dla nas ostatnie dni...Sprawdzałam on-line status naszych MC.Aplikację wysłaliśmy 11 lipca,dostaliśmy pismo,że dotarła do nich 13 lipca i jest rozpatrywana i numer referencyjny do sprawdzania statusu.Dziś już pisze,że MC przedłużone mamy na 2 lata:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Jesczce tylko pozostaje czekać na kartę dla Matta:biggrin2:
Gratulacje:-)

Buziak dla Mattiego na te dwa miesiące:-)

Barmanko
jakbym wczoraj czytała Twoje teksty to bym monitor opluła:-D:-D:-D, ale jesteś ekstra

Lubiczanko może się w końcu ruszy, tego Ci życzę

Ja od rana sprzątałam, teraz na chwilkę usiadłam i zaraz idę obierać i tzreć ziemniaki na placki po węgiersku

Dobrego weekendu

reklama
Witam.Pogoda ślicznie sie zapowiada:-).Słoneczko od rana.Zaraz trzeba podłogi umyć i troszke ogarnąć w domku.
Lubiczanko już myślałam że na porodówce jesteś.
Tabasia przykro mi że tak wyszło z waszym wyjazdem.Ale wiadomo że bezpieczeństwo najważniejsze.
Miłej soboty dziewczynki.

witam :-)
Lubiczanka trzymam kciuki:tak:
Tabasia szkoda wycieczki , ale Wy najwazniejsi jestescie i Wasze zdrowie.moze jak to wszystko ucichnie to jeszcze pojedziecie, np w przyszlym roku ;-)
wogole co sie ostatnio dzieje na tym swiecie, juz strach gdziekolwiek jechac no :wściekła/y:

udanego weekendu Wszystkim zycze, a pogoda dopisuje wiec na pewno tak bedzie :tak::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry