reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No ja już po wizytce,słuchałam serduszka :tak:
Z wagą też nieźle,tylko to imponujące ciśnienie...94/50 :szok::-D
Coś mówiła,że w moczu wyszło,nie jest to nic groźnego,że to nie wadzi,napisała mi co w karcie,ale nie mogę się rozczytac :baffled:
Przytyłam tylko 3kg jak do tej pory,tak więc może nie przekroczę 11 jak z Matim :blink:
Aga a jak u Ciebie?

Aureliamarcel no dziwna trochę ta gorączka,oby się nie rozwinęło w jakieś choróbsko :tak:

aureliamarcel zdróweczka dla smyka Twego:tak:
Anineczko,Wow!3 kiloski tylko?!Żeś laska nebeska:-DA ciśnienie:eek::-D...Ale zawsze mi lekarz w Polsce mówił,że za niskie w ciąży niegroźne ale takie jak ja miałam (na ostatniej wizycie,po której mnie w szpitalu zostawili 170/100:szok::baffled:)to już przesada:-DTylko,jak pewnie pamiętasz ja miałam takie wysokie tylko na wizytach:baffled:W domu ciągle 120-130/80:tak:No ale dzięki temu "wysokiemu" ciśnieniu przynajmniej mnie na wywołąniu już zostawili a tak to czort wie ile bym się jeszcze kulała:sorry2:
Dziś mi się śniło,że widziałam u siebie z salonu jak samolot pasażerski,podchodził do lądowania i się rozbił:baffled:,ale nie u nas na osiedlu,tylko na lotnisku (jak ktoś nie wie,mieszkam w pobliżu).W ogóle bardzo często śni mi sie katastrofa lotnicza:baffled:Czyli co?Będzie jak w "La bambie",zginę w wypadku lotniczym?:baffled:Z tym,że jemu sie śniło,że on zginął a mnie się śni,że widzę spadające samoloty:eek:Mam psychę zrytą,wiem:baffled::-D:-D

Tichonku musisz tylko jeszcze jakiś hit wyśpiewac jak Richie Valens :sorry2::dry:
Ogólnie myślałam,że waga w chacie mi się popsuła bo nie wierzyłam,że tak mało przytyłam.Od ostatniej wizyty zaledwie 900gram,ale jednak jest dobra :tak:

Niestety mam częste bóle w pachwinach,nawet teraz mnie złapało i już wiem,że w tym miejscu muszę posiedziec kilka minut by przeszedł bo inaczej będę musiała iśc zgięta w pół.Pielęgniarka powiedziała bym kupiła sobie jakiś pas na brzuch,niby jest w mothercare,ale ja nie widzę na ich stronie.Jak dalej będzie mnie bolało i pas nie pomoże to napisze list do fizjoterapeuty by mnie zobaczył :sorry2:

Pamiętam Twoje skoki ciśnienia :tak:Ja od zawsze niskociśnieniowiec,a że leku na to nie ma to czasem mam "lazy" dni :dry: Przy porodzie z Mattem miałam coś około 65/30 :blink: położna była przerażona,jak to się mówi "trupie ciśnienie" i musiałam zostac w szpitalu na podawanie kroplówek wzmacniających :shocked2:

Aureliamarcel no masz Ci los.Zdrówka dla synka :tak:

Dzieki dziewczyny. Narazie bede liczyc na szczescie ze zab mi sie nie odsloni do pobytu w Pl:-(

Tichonek z usypianiem to roznie.Dziewczyny jak narazie w dzien nie chca spac w lozeczkach.W rachube wchodzi tylko wozek.No i czasem trzeba pobujac a czsem puscic tylko baje dac moma i niunie( tetrowa) i spokoj.Ale czasem jest tak ze np Tylko Zoska chce spac wiec wkladam obydwie, bujam, Zoska zasypia , wyciagam Hanke , zaworze Zoske do innego pokoju i Hanka sie bawi dalej.Ale czasem zaraz tez chce spac wiec do drugiego wozka i nyny.Troche skomplikowane ale co ja zrobie ze one nie chca spac w lozeczkach.Za to w nocy kapiel, butla i do lozia.No problem:-)

ello
grrr M wygonil mnie do lekarza z mlodá( on to wogole jest przewrazliwiony ze wszystkimi najmniejszymi dolegliwosciami biega do lekarza,a jak Oliva ma 38 stopni to by odrazu do szpitala jechal:-D)
No nic to co mialam to odbebnilam:sorry2: tam tylko potwierdzili mojá diagnoze, kazala kupic krem do smarowania Vira Soothe i tydzien siedziec w domu:dry: moim zdaniem to dluzej.Jesli sie pojawi wysoka garaczka, kaszl, i bol uszu wtedy przyjsc jeszcze raz.
Didi jak ta masc co kupilam nie bedzie dzialac to sie odezwe do Ciebie-dzieki.

Anineczko ja w ciazy nie jestem i mam takie niskie cisnienie ostatnio znajoma mi sprwadzila i mialam 90 na 50-kilka dni z rzedu tooo pewnie dlatego ciagle chce mi sie spac i chodze taka zamulona. w ciazy mialam lepsze czyt podrecznikowe 120 na 90.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry