reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pauletta wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń tych dużych i tych maleńkich.

Lubiczanka jutro wychodzi ze szpitala.Czuje się bardzo dobrze,młoda podobna do tatusia :-)

Lece sprzątac,bo na 15 wizyta u GP :tak:

ViKamcia płci jeszcze nie znam,ale nastawiam się na trzeciego królewicza ;-):-)

O to fajnie że Lubiczanka jutro już wychodzi,:tak:i że wszystko w porządeczku jest.
Na obiadzik już sobie przyszykowałam,dziś Pomysł na Ratatuj z mięsem mielonym,w domku sobie już posprzatałam.Teraz siedze i oglądam Na Wspólnej.Za niedługa ma przyjść znajoma z córeczką na kawke.:-)

Kurna a ja sie zalamalam.Wiecie ile kosztuje licowka?? Od 600 w gore..
Jestem podlamana bo mi sie na dwojce odslania licowka ktora mam juz z 13 lat.Czas ja wymienic ale jak juz mowilam jak bylam w Pl planowalam ale moj dentysta nie przyjmowal i nimt mnie juz nie chcial przyjac.Normalnie pecha mam strasznego ostatnio.Oplacalo by sie do pl jechac tylko ze ja nie moge zostawic J samego z dziecmi! Boooosze co ja zdrobie.... Nie mam takiej kasy ... A zab pid spodem jest fioletowy... Buuuuuuuuu zalamana jestem bo rozwiazania nie widze..

Bry:-)
Właśnie miałam napisać,że licówka to veneer,ale widzę,że gastone sama sobie poradziła:-DAle,że ile?600E?!:szok:O matko jedyna,masakra:szok:Faktycznie,chyba w Polszy taniej,a dzwoniłaś dowiadywać się w inne miejsca tu ile mogłaby to kosztować?....A tak się zastanawiam i już kiedyś miałam pytać...Jak Ty dwie dziewczynki na raz usypiasz?:-)
ViKamcia my składaliśmy aplikację o przedłużenie naszych kart i też tylko dołączyliśmy PPS Matta,jego akt urodzenia i karteczkę,że aplikujemy również o wydanie karty jemu:tak:
A dzis przyszło pismo z SW,że nasze podanie o FIS wpłynęło i będą rozpatrywać,trzymajci kciuki dziewczynki,bo jak nam znów nie przyznają to się pochlastam:wściekła/y:
Aga_Irlandia,Anineczko udanych i szybkich wizyt:tak:
Aniaa no to Lenka już pełnoprawna członkini kościoła:-DZarzuć jakąś fotką jak mała wyglądała:tak:...Swoją drogą,ciekawe kiedy my Matta ochrzcimy:baffled:Bo jak na razie się nic nie składa:baffled:
Pauletta najlepszego,no!:-D

Ostatnia edycja:
Tichonku dostaniecie, dostaniecie, jak przekraczaliście o 6 jurków z Radziem to teraz już nie przekroczycie, zresztą wiesz, jakie są limity. Tylko uzbrój się w cierpliwość, bo troszkę może potrwać
Gastone masakra, to cena jak z kosmosu
Anineczko, Aga Irlandia szybkich wizyt

Hejoo:-) o ja zła nie dobra :sorry2: podałam wiadomość że Lubiczanka urodziła zapomniałam pogratulować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: już się reflektuję :tak::tak::tak:
Lubiczanko kochana moje najszczersze gratulacje !!!!!!!!! Niech córeczka się zdrowo chowa :tak:
3d_baby_girl.gif

Ja po prawie dwu dniowej imprezce dochodzę do siebie ;-):-) dziękuję kochane za życzenia :-):-):-) idę dalej ładować akumulatorki :-D

reklama
witam dzis i ja :-)

Pauletta 100 lat i spełnienia marzen ;-)
gastone moze gdzie indziej zrobia taniej tak jak Tichonek radzi , sprawdz:tak: a to cena juz na mc czy bez, a karte posiadasz takową? bo moze nie doczytalam a juz pisalas :sorry2: bo w dublinie robia na mc ale nie wiem ile kosztuje :sorry2: podam linka moze sie przyda jak nie masz Zakres porad naszych lekarzy - Polscy Lekarze - Polska Przychodnia w Dublinie, Polski Lekarz, Medical Cards, Polski Ginekolog, Stomatolog, Ortopeda

a u nas tak sobie, maly goraczkuje ostatnio. wczoraj w nocy mial 38, w dzien ok. dzis w nocy mial 38,3 a teraz tak skacze raz nie ma raz 37 i pare. normalnie to jego pierwsza goraczka w zyciu:baffled:. nigdy jeszcze nie mial, nawet jak zabkowal. mam nadzieje ze pzrejdzie mu szybko. je ladnie i nawet sie bawi wiec nie jest najgorzej, moze gdzies go przewialo, ale patrze czy nie ma kropek :tak: sasiadka mi mowila ze mam okien nie otwierac bo ospa panuje:confused: jak by to cos znienic mialo :-p preciez i tak z domu wychodzimy :-D ( zanim mial goraczke ).

chorowitkom zdrowka
wizytujacym sprawnych i udanych wizyt
a wszystkim bez wyjatku milego dnia
:-)

gastone ja dopiero zobaczylam gdzie Ty mieszkasz :zawstydzona/y: ale to i tak blizej niz pl :-p no ale jak trzeba to i dublin dobry :blink:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry