reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej:-)

witam z pl,czasu mało:baffled:pogoda w miare:tak:dzieci szaleją:-Dmatka korzysta z życia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dzjazd rodzinny sie odbył:-)ale tylko 25 osób:-)kasy ubyło bo ceny:baffled:chyba nawet gorzej jak w ie:confused2:

lubiczanko moja ty kochana nie moge sie doczekac kiedy zobacze moją kochaną kruszynke:-Dwiem ze w ie nie ma czapeczek a takie ślicze tu widziałam więc zaopatrze sie w takowe:tak:jeju ona taka śliczna ze ci ja udusze:-Dmała J:-D

reklama
Barmanko malo mi mowi ten opis:sorry:ale dla chcacego nic trudnego...:-D...
Lubiczanko tak smai malujemy,ale za farby ma nam landlort oddac kase,powiedzial ze na jakie kolory chcemy to mozemy malowac i dlatego on wolal zebysmy sami kupili farby:)
Za to ze sami malujemy mamy tylko 200e depozytu i prawie 1miesiac gratis;-)

pogoda fatalna:baffled::angry:a myslalam ze gdzies sie wybierzemy

Witajcie niedzielnie,

lubiczanka - u nas syn męża jest tylko tymczasowo, na wakacjach, a on najwięcej okupuje kompa., ale jeszcze 2 tyg. będzie i wraca do Polski.

Witam
W nocy o pierwszej bylismy juz w Irl, ostatni raz lecialam rayanerem :no:
ehhh szybko mniely te 2,5 tyg nie chcialo sie wracac

Ogarne w domku i odezwe sie wieczorkiem

Udanej niedzieli zycze

Witam.Dzionek sie zaczął tak sobie,troche sie zle czuje.W nocy mało spałam,cały czas wstawałam do lazienki.Brzuch mi sie stawia.Już mam dosyć wszystkiego.
MartaF korzystaj korzystaj z urlopu.Fajnie masz.
Aniaa83 Witaj Kochana z powrotem na Irlandzkiej Ziemi.:tak:
Miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
witam i ja niedzielnie!

Podczytuję,ale jakoś weny nie mam do pisania.Od piątku choróbsko Wikty nie opuszcza.Gorączka wcześniej co 5-6h,teraz co 8h lub więcej.Pryskam jej to gardło,ale i tak idę jutro na kontrole zobaczyć,jak tam ono wygląda.Oj będzie znowu wycie:-(Się nachoruje te moje dziewczę tutaj za wsze czasy:-(
A mi już psycha siada:confused2:

barmanka-u nas się mówi,że drożdżowe właśnie i biszkopty przy @ nie wychodzą. Ale ja też za bardzo nie przywiązuje do tego wagi..;-)Następnym razem będzie lepiej,przynajmniej wiesz,co zrobiłaś 'nie tak':tak:

aureliamarcel- i ja jestem pewna,że to była 3dniówka:tak:Dobrze,że już po..:happy:
Moje dziecko przechodziło to zjawisko na wakacjach w Hiszpanii..:eek:

Aniaa83
-z co tam ryanair namodził znowu? Ja tez się nim wybieram niestety:confused2:Nie mam wyjścia:baffled:Nie będę się tłuc do Wawy jak mogę bliżej..

gliwa-jeszcze zatęsknisz za tymi 'ruchami' w brzusiu..;-)Już bliziutko..:tak:

milej niedzieli!U nas pogoda piękna już 2gi dzień.Co z tego....:baffled:

Hej Dziewczynki!
Gliwa jeszcze troszke...
Ania83 super, ze juz w domku, no wlasnie jak lot? Ja teraz juz tylko airlingusem... Ale jak nie ma wyjscia to i ryanairem polece.
Katrina a jak Ci sie ukladaja stosunki z synem M jezeli mozna spytac?
MartaF korzystaj z pogody!!
Lubiczanko jak dzieciaczki? Tesknia?
Madbede zdrowka dla Wikty! To sie dziecko nacierpi :-(
Barmanko podziwiam Cie za to kucharzenie! Ja zupy nie mam sily ugotowac :-D
Aureliamarcel dobrze, ze Mlodemu juz przeszlo. Ale skoro piszecie, ze trzydniowka moze sie pojawic do 36mca, to wszystko przed nami, bo nie przechodzilismy jeszcze. W ogole to Al mial tylko 3 razy w zycu katar! Odpukac! A naprawde na niego nie chucham. Ale powiem szczerze, ze boje sie pierwszej choroby wczesniej czy pozniej... :nerd:

U nas fajny dzionek, M usypia Ala, a ja zaraz kawke trzasne, pozniej obiad i albo na miasto, albo na basen pojedziemy. Ogolnie relaks, w koncu razem we trojeczke jestesmy :-)
Milego!

Hey mamuski
Ja tak z doskoku, Lubiczanko, śliczne masz córeczki obydwie ,po mamusi :-)

Madbebe u nas pada :sorry: mam nadzieje ze sie jeszcze rozpogodzi i wykorzystamy nasz basen, bo na razie to robale w nim pływają :baffled:
Emma tez miała gorączke z powodu gardełka Dawaj jej czopki na zbicie temp zamiast syropów, juz myślałam ze antybiotyk dostanie, bo 3 dni gorączkowała, ale lekarka przepisała elofen (ktorego za bardzo pic nie chciala) i do psikania i przeszło jej po 3 dniach, czego i zycze dla was :tak:

Co do wakacji w Pl to zgadzam się, że jesli sie jedzie na 2-3 tyg to nie ma czasu odpocząc tylko wizyty jak nie u rodziny to po lekarzach, dlatego jak my lecimy to na całe wakacje i wtedy mam czas rowniez na odpoczynek :-)
Miłego po południa

Tabasia - nie narzekam, jakos dogadujemy się bez problemu, choć sa czasami momenty, że mnie irytuje Jego zachowanie, ale to może wynika bardziej z tego, jak jest nauczony pewnych rzeczy z domu, myślę, ze jak następnym razem przyleci (na ferie, albo znowu na wakacje) to sobie to też uzgodnimy i ustalimy. I jak to nastolatek, albo jest b. leniwy, albo b. inteligentny - zrobi tylko to, co powiesz, nic od siebie.... tak jest wygodniej, wiem, bo z moją starszą córką tez tak jest, tylko, że na swoje mogę bez problemu fuknąć i OK.

reklama
Do góry