reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie popołudniowo,
Ja sie ostatnio do kompa dopchać nie mogę. Ale jeszcze trochę i będzie znowu "luźniej". A ja trochę odsapnę.

Wy tu o pampuchach, a ja mam perfect przepis, ktorego starcza na 2 dni, mieciutkie i przepyszne, na drugi dzien takie same. Ale mam teraz wszystko spakowane, wiec nie znajde mojej ksiazki, napisze z nowego domu jak bede miala net.

:-D Witam z wieczorka
troszke mnie nie bylo wiec napisze tyle co pamietam ;-)
lubiczanka sliczna corcia :tak: opowiesc tez przeczytalam jednym tchem, teraz odpoczywaj, jeszcze raz gratulacje:tak:
Tichonek Twoja opowiesc tez super,i taka wesola zarazem:-D

jej az mi sie zachcialo takiego malenstwa :zawstydzona/y::rofl2:

ewelcia gratulje chatki, tez bym swoja malnela ale niestety nie mozemy :crazy:
gliwa to teraz Twoja kolej, odpoczywaj poki co :-)

do ospieluchowywanie sie nie odnosze bo jeszcze nie nasza kolej, ale przydadza sie kazde rady wiec dziekuje;-)
co do usypiania to moj chodzi roznie 20-21 i spi do rana tak 7-8 czasem dalej
wakacje w pl juz nie dla mnie, tylko chodzenie od gosci do gosci a odpoczynku nici wiec... same wiecie:confused2:
spoznione ale jak najbardziej szczere zyczenia wszystkim solenizantom ;-)
witam nowa mamusie :tak:

jezeli kogos pominelam przepraszam :zawstydzona/y:
ale serdecznie pozdrawiam:tak:

u nas calkiem calkiem, Marcelowi goraczka minela juz we wtorek ale w srode byl caly wysypany na brzuszku ,karku i plecach. myslalam ze to jakies uczulenie, ale nic nowego nie jadl, a proszek czu plyn tez odpadal wiec nie wiedzialam o co kaman, ale stwierdzilam poczekam zobacze, rano wstaje a on jeszcze gorzej wyglada:eek: i co teraz. no to gp, tam mi powiedziala ze to po goraczce moze wystapic wysypka, bo organizm sie broni (nie spotkalam sie z takim czyms predzej- ale ja poczatkujaca :-p) no i wczoraj i dzis juz mu minelo wiec jest ok. czlowiek uczy sie cale zycie :-p

pozdrawiam i milego wieczorku zycze :-)

witam
Lubiczankowa opowiesc tez przeczytalam jednym tchem,ja tez nie peklam przy porodzie i po 3niowym pobycie w szpitalu wparowalam do domku i zaczelam sprzatac:szok:bo moj Mto palcem nie ruszyl :wściekła/y:

Aurelia marcel z Twojego opisu mnie to wyglada na trzydniowké, duzo dzieciaczków to przechodzi do 36miesiaca zycia. Moja Oliva tez to miala ,tydzien przed roczkiem juz mialam impreze odwolywac bo 3 dni miala 39 stopni a pozniej 3 dni wysypké. I jedyne co sie robi to trzeba zbijac temperature a na wysypke ponoc dobra jest kápiel w krochmalu.

Barmanko ale kusisz tymi pampuchami, u nas sie je wlasnie z ciemnym sosem i mówimy na nie pyzy. Na slodko nigdy nie jadlam chyba bede musiala zrobic albo nie poprosze mamusie jak bede w PL:tak: bo ja raz próbowalam i wyszly twarde jak kamlot.:-D

Starego wyciągnęłam na jagody :rolleyes2: mam 2 literki jagódek, część dam do muffinek reszte chyba zamrożę "na czarną godzinę".
Ide wyciągnąć gnaty na sofkę...
Stara(;-):-))a powiedz mi gdzie wy na te jagody jezdzicie???

w kuchni mamy zielony,w korytarzu zolty,lazienki na zielono,salon na fioletowo z tym ze jedna sciana na ktorej jest kominek jest na ciemniejszy fiolet pomalowana,sypialnia tak samo jak salon,szymka pokoj-dwie sciany beda chyba zielone a 2 zolte,a 3 to nie wiemzalezy ktorej farby nam zostanie.\Najwyzej malniemy magnolia;-):-):-D:-D:-D

Hejoo, witam się niedzielnie.
Spiłam kawke, i leze zaraz do kuchni.
Mężunio wczoraj sobie wymyślił że chce na klify Donegal jechać...

Aurelia, jestem na 100% że Twój Marcelutek przeszedł "trzydniówkę" :tak: ona właśnie tak się objawia, gorączka nie wiadomo skąd, jak już ustąpi pojawia się wysypka też nie wiadomo skąd. Poczytaj sobie w necie o tym :tak:

Kasiuleczka, hihi to jakby połączył Twoje pyzy (twarde) z moimi (gumiaste) to by wyszły takie w sam raz :-)

Ewelcia, fajne kolorki :tak:
Co do jagódek to już Anineczce pisałam. Tylko wiesz co ... jadąc w góry Wicklow nie da się dokładnie opisać gdzie i jak :-( Musisz wjechać na taką górę na której znajduje się taras widokowy z widokiem na całą zatokę dublińską. I właśnie na tej górze są torfowiska, dużo wrzosów i tam właśnie są jagódki. Opis pewnie nic Ci nie dał :confused2: tak samo jak i mi gdy sąsiadka mi tłumaczyła :sorry:

:-) witam w ten niedzielny ciemny poranek.

kasiuleczka, Barmanka dzieki. ja podejzewalam ze to trzydniowka, ale nie wiedzialam ze jest tez wysypka, teraz poczytam sobie, bo ostatnio do kompa sie dopchac nie moge, moj gra w jakas durna gre i sie prosic normalnie musze:wściekła/y:

mezu w pracy, maly czeka az na dwor pojdzie ale pogoda nie dopisje. na chwile nie mogo go zostawic samego bo zaczyna wstawac przy czym sie da :szok:
ide udac sie do niego na podloge :-D milej niedzieli zycze

reklama
Witam
Aureliamarcel-cokolwiek to było dobrze,że już po wszystkim:)
Katrina-my musimy drugi modem zakupić żeby zadowolić Starszaki-kłótni nie ma końca i też dojść mi nie dadzą do komputerka:/
Barmanka-uuu-szkoda,że nie wyszły:(Ale z drugiej strony przynajmniej nie poszczułaś jakie to przepyszne;)Następnym razem będą perfekto:)))
Kasiuleczko-mój J też jak palcem nie pokażesz to nie pomysli żeby posprzątać czy cuś....A ileż razy można prosić,kazać,wytykać...Tak więc jak ja się nie ruszę to wszystko odłogiem leży...chociaż naczyń J nie zdzierży w zlewie i pozmywa:))))
Ewelcia-to Wy sami malowaliscie???
Uciekam,bo jestem głodna jak wilk...Miłej niedzieli drogie Panie

Do góry