Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie je się dwojako - można zrobić sos z żeberek plus ogórek kiszony, albo na słodko z jakimś sosikiem truskawkowym czy czekoladowym.A z czym sie u Was je je?Za mna juz od bardzo dawna,ale nigdy nie robilam i jakos nie moge sie zabrac.

tylko jeszcze nie wiem czy wyciągnąć mrożone czy może mężowego zgarnąć za fraki i pojechać na świeże (o ile będą jeszcze
)Wilwia, ja znalazłam przepis na jakieś stronce z przepisami dla dzieciTak wiec jak znajdziesz przepis to podaj prosze dalej,musze jeszcze sprawdzic czy nie ma czasem na naszym forum.
Pampuchy po 18 miesiącu - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety (robiłam wczoraj porządki w Zakładkach
) ale potem sprawdziłam z przepisami które są na Mamach z Irlandii, w sumie zgadza się z jednym przepisem https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...o-salatki-itp-o-34085/index3.html#post4250358 - różnica taka że ten "mój" ma więcej mleka (ja dawałam mleko ryżowe, bo takie mleczko pije Marcel, tak więc dlatego jestem ciekawa czy coś wyjdzie z tego przepisu
).

To ja do Ciebie jako pierwszej kazałam P po porodzie dzwonić,nawet rodzice jeszcze nie wiedzieli,że wnuk na świecie a Ty nawet słowa nie napisałaś na temat moje opowieści porodowej

Ale się cieszę
Źle się czuje i wyro okupuje
A mnie chyba weźmie ale cholera,wiecznie coś

Ale ja tam nie wierze w te przesądy 
mam 2 literki jagódek, część dam do muffinek reszte chyba zamrożę "na czarną godzinę".