reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwia-powodzonka:D !!!!

witam sie po całym dniu sprztania w domu!! ufff wreszcie konie i jeszcze 20 dni i gorąca Hiszpania juz nie moge sie doczekać żeby mamuśke zobaczyć:-Da właśnie mam pytanie czy ktoras z was zna
klinike chirurgi plastycznej?? w dubline?

Miłego wieczorku życze ja spadam grillka na kolacje robic :)

reklama
Witam

Aurelia Nacia ma dzis urodziny a 10 sierpnia my mamy rocznice slubu :-)

W sumie to weszlam na chwilke Gliwa jest w szpitalu ponownie,trzymaj sie Kochana!!!

Wieczorkiem moze uda mi sie poczytac co naskrobalyscie....

Ostatnia edycja:
Barmanko,ja nie pomogę,nigdy nie musiałam korzystać z usług tłumacza
Aniaa Wszystkiego najsłodszego dla Naci:-)

urodziny_natalki.jpg

Barmanka-tłumaczyłam w dublinie...ale nie powiem kto i co,bo nie pamiętam,ale nr tel z gazety.ie wzięłam...co do kasy,to obdzwoniłam chyba z 4 miejsca i biorą tak samo.Facio błyskawica,bo "dziś"mu zeskanowałam a jutro poleconym dostałam oryginał:)Cena chyba 35 czy 40e,ale to przysięgłe było i tryb natychmiastowy,więc jesli to nic pilnego to może da radę normalnie i taniej:)Znalazłam(adres 9Lower Abbey street tel (01)8727482 email alesgroup@dublin.ie )A wózio-od znajomej odkupiłam,a ona z Pl sprowadzała:)Co do muffinek-mam i blaszkę i "kondomy"(jak to pieknie określiłaś)-zdecydowanie polecam foremki-kondomki,bo na blaszkę wchodzi ino 6sztuk i bawienia się od groma...chybaże zamierzasz się w kilka blaszek zaopatrzyć...
Aaniu-Natalce samych słodkich,kolorowych i radosnych dni!!!!!!

Ostatnia edycja:
Tichonku, kiedy Ty miałaś czas by upiec taki tort i jeszcze go tak ślicznie ozdobić? :szok::-):-)

Lubiczanka, podziękował za wytłumaczenie różnicy między foremką a kondomem :tak:
Tłumaczy już sobie szukam, będę wysyłać zapytania. Przysięgłe nie musi być, tylko że stron mam od groma :-( pewnie jak mi cene zawalą to popuszczę z wrażenia :cool:

A powiedzcie mi składając wniosek o Back to School, oprócz swoich dochodów muszę również dodać i męża - to wiem, tyle tylko że moje są stałe (maternity), a u męża różnie - to ile jego pejslipów muszę dołączyć?

Dziewczyny, a ubiezpieczaliscie sie tutaj prywatnie?? Moj maz ma okazje z pracy - w vhi - ale tak wyliczylismy, ze sie nie oplaca... Macie jakies doswiadczenie w tym temacie??

reklama
dranissimo- moj maz tez mial super okazje w pracy:sorry2:, ale po 2 m-cach zrezygnowalismy, tak naprawde nic to nie daje a Ty tylko kase im placisz. Polceam za to PENSION, odkladanie na emeryture, jesli firma doplaca a w wiekszosci tak, to moim zdaniem warto. Wiadomo zabieraja Ci kase, ale u mnie jest do tego dodatkowe ubezpieczenie na zycie za ktore nie place wcale, w razie wypadku i nie zdolnosci do pracy przez 6 mcy dostaje kase, a co najwaznieksze te pieniadze NIE SA OPODATKOWANE. :tak:;-)
AANIU -samych kolorowych dni dla NATALCI
Anineczko - zdrowka dla zucha Antka:-)
lubiczanka- Ty kobietko to wygladasz jakbys nie rodzila a juz nie mowie o czwartym dziiecku, figure to masz jak modelka:-D;-)

Ostatnia edycja:
Do góry