reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanka-no właśnie masz czas z tym BtS...poczekaj na mniejszy payslip:)))a nk-moja siostra chyba z 5razy kasowała konto i na nowo otwierała:)
Gliwa-mam nadzieję,że synuś już jest na świecie:)
Ewelcia-my naszą całą sypialnię skręcaliśmy-2dni:)))
Kasiuleczko-no właśnie!dzień bez słodkości dniem do doopy!ale Tobie życzę wytrwałości:)
Uciekam do Maluszków-oba głodne jak wilki:)))Miłego dnia

reklama
Julia ale ci fajnie ze mama mieszka w Hiszpanii,jest gdzie na urlop jechac i sie wygrzac:)
Lubiczanko jak przywiezie w czesciach to sie skreci:)

Jem sniadanko i spadam na poczte i na miasto...dooopa ze mnie bo za smieci zapomnialam zaplacic we wtorek i musze grzac,bo dzis zabieraja...
ooo moja Pani wstala:eek::-D

Hejoo,
nic mi się nie chce :baffled::baffled: Dobrze że obiadzio z wczoraj :confused2:
Retyyyyy, druga sąsiadka dziś leci do Polski, co ja będę robić przez kolejne 2 tygodnie :szok: do kogo na kaweczki będę chodzić?:szok:

Ide poczytać o tych przenośnych dvd :nerd:

Bry:-)
My dziś do 10-tej pospaliśmy:-D...A teraz będę pędem wsio robić coby się wyrobić:baffled:
Na 17:45 idziemy na Mateuszka szczepienie:sorry:Być może więc następna noc nie będzie taka piękna:sorry:
Aniaa dawaj wieści od GLIWY:-)Pewno już z syneczkiem urzęduje:-)
Idę jakieś obiady konstruować:sorry:
I nie opowiadać mi tu o słodyczach bo nie mogę jeść:wściekła/y:Się żarło to teraz trza się męczyć:confused2::-D

Barmanko a torta zrobiłam w trymiga (a właśnie Asieńko_r jak to się pisze poprawnie bo w słownikach jest i "w trymiga" i "w try miga"?:sorry:) i jeszcze go zjeść nie mogłam:-D

Barmanko a torta zrobiłam w trymiga (a właśnie Asieńko_r jak to się pisze poprawnie bo w słownikach jest i "w trymiga" i "w try miga"?:sorry:) i jeszcze go zjeść nie mogłam:-D

Wiem, nie jestem asienka r, ale napisze, ze powinno sie pisac "w try miga" ;-) Bo to ponoc od rosyjskiego "w tri miga" i to takie doslowne tlumaczenie tego... Sie nie wymadrzam, tlyko pisze co na necie znalazlam ;-)

Dziewczyny, a te kondomy na muffinki to ktoro to? :-D Te papierowe/silikownowe otoczki? ;-)

Mam pytanie apropo chrztu dzieciakow? Czy ktora robila tutaj chrzest?? Wiecie jak to tu wyglada??

Wiem, nie jestem asienka r, ale napisze, ze powinno sie pisac "w try miga" ;-) Bo to ponoc od rosyjskiego "w tri miga" i to takie doslowne tlumaczenie tego... Sie nie wymadrzam, tlyko pisze co na necie znalazlam ;-)

Dziewczyny, a te kondomy na muffinki to ktoro to? :-D Te papierowe/silikownowe otoczki? ;-)

Mam pytanie apropo chrztu dzieciakow? Czy ktora robila tutaj chrzest?? Wiecie jak to tu wyglada??
silikonowe są lepsze-te papierowe jak nie masz blaszki na muffinki to się rozłażą:/
Ja robiłam tu chrzest i następny też będzie tu-rewelacja!!!Nie dość,że zero biurokracji(wypełniałam w parafii tylko taki arkusz-kto chrzestnymi ma być i dane rodziców)-bez zaświadczeń,że się było bieżmowanym,bez spowiedzi,bez gadania...Dzień przed chrzcinami xiądz do nas zajechał(wcześniej zadzwonił czy może)pogadaliśmy sobie o"doopie maryni"...zapytał o imiona dziadków żeby się za nich pomodlić podczas uroczystości.Bez mszy-impra zamknięta ,że się tak wypowiem-no bomba naprawdę-POLECAM!!!
Tichonek-powodzenia na szczepieniu:)I co se odmawiasz słodkości?Ja tam zdania jestem,że człowiek tak ma mało w zyciu przyjemnosci,że nie ma co sobie żałować...zwłaszcza,że zycie takie krótkie jest;)
Barmanka-jak Ci sąsiadek brakuje to się w Irlandię zapuść-zapraszamy do Cashel:)))
Gliwa-moje gratulacje!!!Dochodźcie błyskawicznie do siebie:))))
Idę dzieciom zamawiać książki do szkoły:)

reklama
Witam

Dranissimo ja chrzciałam tutaj.Nic specjalnego nie musisz robic..Idziesz prosisz księdza o chrzest,wyznacza Ci dzień i godzinę.Idziesz i jest podobnie jak w polskim obrządku.
Tylko ja szłam do irlandczyka,o wiele mniej załatwiania,a w zasadzie nic nie musiałam załatwiac,żadnych papierków od chrzestnych ani nic nie było potrzebne.Na koniec dostajesz papierek,że dziecko miała Baptism i tyle ;-)
Sami też byliśmy w kościele,tak jak Lubiczanki ;-)

No a u nas na froncie chyba ok.
Co prawda Antek musi dostawac co 4h przeciwbóle bo inaczej masakra piłą mechaniczną.Tak go boli,a po za tym rozczula się ten mój synuś bardzo.:-(
Nie jest kolorowo,no ale przeżyjemy :-)
No ale mamy zakaz wychodzenia do ludzi i na spacery przez najbliższe 7 dni :baffled:
Tak więc muszę szybko skoczyc do sklepu bo na dziś zażyczył sobie lazanię :tak:

Gliwa Gratulacje

Ostatnia edycja:
Do góry