reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Obiad podszykowany,pranie się kręci,deszcz pada:sorry:
Mam nadzieję,że P wyrwie sie z pracy żeby nas do GP podrzucić bo pieszkom ponad pół godziny w deszczu z dwójką dzieci mi się słobo uśmiecha:sorry:
Zapomniałam się pochwalić,że Matta przepuklina się już wchłonęła:-)Śladu po niej nie ma,pępuszek w środku:tak:Martwi mnie jednak,że po ospie zostało mu kilka dziurek na buzi i plecach:-:)-:)-(

Hej dziewczyny jja tylko na chwilke i szybciutko bo mam urwanie glowy;(
Gliwa ogromne gratulacje:)zuch dziewczyna:))
Tichonku co do wizyty to bylam po karte i teraz jak sie czekalo zeby ci zabraly z kart ta naklejke z twoimi danymi to teraz przy odbiorze karty dostajesz nr ja mialam 52 o 9 rano:szok:i czekasz po nr do room 8 a pozniej znowu czekasz do room 7 na wizyte do dr,szczerze to mam ich gdzies za 2 tyg lece do pl i tam sobie zrobie badania:-)
Lubiczanko wozio masz wypasiony:-Di dlaczego ja cie nie mam na NK:sorry:
a pozatym mamy znow problem z kacprem od tyg boli go brzuch ale nie wymiotuje nie ma biegunkli wysypki nic kompletnie nic poprostu skreca go czasami z bolu i dzis w nocy nie spalismy id 1 do 5 rano nie pomogly nawet 2 tabletki nospy o 5 byl tak zmeczony ze zasnal dopiero jak mu zrobilam oklad z cieplej wody ,wlalam ja do butelki 2 l i przytulil sie do niej i zasnal.R pojechal z nim do lekarza ciekawe co powiedza masakra jakas z tym naszym kapelkiem

a zapomnialam wam napisac ze moj maly klusek wazy juz 6 kg poprostu nie moge uwierzyc bo kacprek jak mial 4 miesiace i 1 tydzien wazyl 6600g,a nikolas nie wyglada ze jest gruby czy cos poprostu mi sie wydaje ze jest dlugi:-)ale ciekawe po kim:confused:

Ostatnia edycja:
Gliwa ogromnie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anineczko dzielny ten Twoj synus:)ucaluj go od nas....
ja pamietam ze po wyciencu migdala karmili mnie w szpitalu papkami i na sniadanie kazali jesc srodek z bulki.....
Barmanko wpadaj do mnie na kawencje:)przy okazji moze przypomni Ci sie to o co mialas sie mnie spytac:)

spadam za robote sie brac>)

Gliwa, gratulacje!!

Kasiuleczka czy możesz zapodać proporcje przepisu na pierogi? Ciasto mam na myśli. Dodajesz jakieś jajko? Margarysie? Ile wody na ile mąki?
Właśnie gotuje kapustę z grzybami, a pierogi jutro zrobię, no przynajmniej taki mam plan :sorry:

Lubiczanka, waj Twoja sis kasowała konto na nk?

Tichonku, jak po szczepieniu?

Dranissimo, już Ci dziewczęta wytłumaczyły co to kondomy są :tak: No ale wiesz...wstydziłabyś się taka duża dziewucha i nie wie co to kondom :-p:-D:-D

Anineczka, masz dzielnego synusia. Dał radę chłopak!

Ewelcia, pytania nie mam bo mam dziś skaszaniony humor i mam destrukcyjne myśli:-( czasem mnie dopada...Staram się trzymać. A bynajmniej publicznie nie pokazuje. Tylko jak już jest źle to oznajmiam i gonie zelówki.

Kupiłam dziś młodemu lunchboxa.
Boszzz coraz częściej mam myśli po jaką cholerę zachciało mi się go puszczać do creche:confused2: Mój synuś kochany.. Czy się odnajdzie wśród obcych? Na dodatek anglojęzycznych? buuuu

reklama
Biola-no właśnie-dlaczego Cie nie mam...zdrowka dla starszego malucha
Barmanka+spokojna Twoja śliczna głowa-da rade da...A ma sis konto zamykała jak jej sie cisnienie podnosiło-a właściwie ktoś
Tichonek-oby spacer Was ominął-trzymam kciuki

Do góry