reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No dokladnie Emilka nieraz zamyka sie w pokoju i mowi ze musi miec spokoj a co ja biedna mam powiedziec caly dzien z 3 szogunami a na wieczor jeszcze tatus dolancza:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
Nic mi nie mów,będzie i u mnie cyrk na kółkach,ale początki najgorsze.A później Emilce nikt nie podskoczy na podwórku bo będzie miała obrońców ;-)

anineczka u nas tez ciuchy lipa ale maja takie miejsce na ciuszki dla dzieciaczkow, ogolnie drogie ale idzie trafic na 70 % off i zawsze sie cos trafi :tak:

No właśnie drogo,ale chyba dam jeszcze raz szansę temu sklepowi (tak to się odmienia?) i popatrzę :tak:

witam!

I gratuluje ogromnie na wstępie Adze! Zdrówka Wam dziewczyny!

U nas dziś ładnie na zewnątrz,wiec i humor lepszy. :-) W pn. też mają być upały..Muszę pokorzystać jeszcze:cool: Myślimy z mamą coby do Augustowa, na jakiś mały rejs po kanale się wybrać..Ciekawe co Wikta na to ;-):-D

Szperałam za kurierem,bo standardowo trza będzie paczkę wysłać. Midland express jeszcze się nie 'popsuł' jeśli chodzi o usługi,nie wiecie?;-)Dalej są niezawodni?Nigdy nie korzystałam,a mam zamiar,więc pytam;-)

ewelcia-welcome back!Jak się mieszka?

Idę pranie powiesić.

miłego dnia!

Aga Irlandia gratuluje serdecznie :-) Szybko sie uwinelas :szok:

Wilwia mam na razie takie probne, doslownie 3 na krzyz, ale specjalnie dla Ciebie, bo ciezarnym sie nie odmawia ;-):-D
Oto On- model Alexander :-D

Koncze kawusie i zmykam do pracki, a tak mi sie nie chceeeeeeeeeeee :/

Ostatnia edycja:
Tabasia-jaki słodki facecik z tego Twojego Alexa:)No cudeńko:)))
Anineczko-no witam w klubie-jak widzę,że pada(dobrze,ze chociaż nie wieje;))to i humorek podupada:/Buziak:*jak mój Antos?Kurcze oby juz do siebie dochodził,no ilez można;)

Tabasia model z niego jak nic, super chlopak :tak: avatarek tez sliczny:tak: tez bym musiala pomyslec o jakiejs sesji dla mlodego ;-)
Madbabe ja kozystam z firmy jakubus bus, biora z pl w srode w sobote juz mam. wysylalam kilkanascie razy juz i zawsze bylo ok i na czas :tak: naprawde polecam, jezdza co 2 tygodnie :tak:

reklama
Witam sie i ja :-)

AgaGratulacje!!!!

Ewelcia jak siemieszka na nowym mieszkanku?

Tabasia uroczy model:tak:

Asienko zdrowka zycze,daj znac jak bedziesz po wizycie

Nic mi sie nie chce mam lenia giganta normalnie uciekam pranie sciagnac bo pada:wściekła/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry