reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka - a tam zaraz.... a mała mi teraz codziennie głowę suszy o kulki, bo pogoda nie daje nam pobawić się na dworze.
Powiem Ci, że mnie też ta pogoda dobija - mam tu notorycznie chore zatoki, co mnie strasznie męczy, bo wiadomo boli i nic przyjemnego, a nie będe przecież cały rok w czapce chodzić. Słońca jak na lekarstwo, a ja kocham słoneczko - chyba na prawdę Irlandczycy to jakąś karę mają z tą pogodą..

reklama
Agagratulacje!!!!
Katrinamoj Max tez codziennie by w kulkach siedzial, a ja chyba zbankrutuje.Ale co te biedne dzieci maja robic w taka pogode??

Gliwa twoj Igorek to cukiereczek :-)

Barmanka nie trzymaj nas w napieciu, rozkrec te akcje z pampersem!

Hej hej,
Ja juz po pracy, druzyne tworze pilkarska, bo jutro sie sezon zaczyna, a ja maniaczka angielskiej pilki noznej :-p
Bardzo, bardzo dziekuje w imieniu Alexa za wszystkie mile slowa :happy:
Hehe od razu go przejrzalyscie, ze rozrabiaka, no musze przyznac, ze od kilku dni pokazuje charakterek :angry: normalnie nie poznaje wlasnego dziecka :sorry:

Barmanko no ja czesto miewam doly niestety :confused2: a ta pogoda to juz w ogole, szkoda gadac :baffled:

Tichonkowa tunczyk? Lo matko!!

Dziewczyny zauwazylyscie, ze praktycznie co piatek sie cos dzieje?
Oslo, Lepper, dzis ten pociag? Szok!!

Przepraszam, ale nie mam juz sily klepac...

Dobranoc!

gastone - wiem, wiem, że dziecku się nudzi, tym bardziej, że nasi sąsiedzi, którzy mają dwóch synów - najlepszych kolegów Alinki, właśnie zjechali w tym tyg. do Polski, koleżanka jest jeszcze w Polsce i została na osiedlu sama, nie ma się z kim bawić. Ja to doskonale rozumiem, tylko jak to dziecko, nie da sobie wytłumaczyć, że ja jeszcze muszę i zakupy zrobić i obiadek ugotować i posprzątać trochę..

siemanko

nie wierze ..pierwsza jestem
no to milego dnia laseczki i dzieciaczka oby nie nudzilo sie ...ja to chyba dzisiaj lewa nozka wstalam bo warcze od rana..hihih.. ale co tam a najbardiej na psa bo ciagnie mnie na plaze a ja nie mam sil a do tego smycz zaginela w akcjii

no i zapomnialam pogratulowac wczoraj Gilwi... synuś cud miod i orzeszki..slodziak maly

ok..lece sniadanko wciagnac bo zaraz Zuzie mam

witam !!!
widze ze jestem pierwsza dzis:-)
wczoraj mnie tak zlapal spioch na kanapie po 21 ze m mnie obudzil dopiero po 24 zebym do wyrka poszla....zmeczenie chyba teraz dopiero mi sie ujawnia:sorry2:
ale juz wsio zrobione,tamta chatka juz tez wysprzatana,wiec teraz tylko relaks pozostaje:-Dale czy przy moim Szymku to mozliwe???:-D

milego dzionka zycze w ta deszczowa pogode:baffled:

edit "didi mnie ubiegla....

Bry
Pięknej pogody ciąg dalszy. Dobrze, że chociaż do sklepu mam niedaleko to Ania przy okazji ma krótki spacer, chociaż męczy mnie, że chce na plażę babki robić:-p. Idę sprzątać

Udanego weekendu

Dzień dobry:D wpadłam zobaczyc co słychac u was mamuski i poradzic sie troche
ja jeszcze tydzien i gorąca Hiszpania właśnie rozmawiałm z mama i mowi ze jest 36c uffff szkoda ze tylko tydzień:D

Aniaa podejrzewam,że w szpitalu nie będą nawet chcieli spojrzeć na wyniki z Polski:sorry:Jak ja w szpitalu pokazywałam wynik z Polski to mi powiedziano,że one ich nie interesują,mogę mieć wynik tylko od nich albo od GP:sorry:
A co do prawnika,nie pomogę:no:...Chcesz się ze szpitalem sądzić?
Aniu fakt nie beda chcieli nawet spojrzec na wyniki z pl mialam tak jak tichonek musialam robic tutaj jeszcze raz;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry