Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)A z pieczenia nie rezygnuj-co tam kilka kg,jak sobie mozna lepiej uprzyjemnic zycie jak nie jakąś pysznością?A i ja również jednak laptopika polecam(teraz z dobrymi [parametrami jest promo w tesco na acera-15.6cala...miałam acera,HP,2razy Toshibę i acer posłuzył mi najlepiej i najdłużej
)
A wczoraj tak sobie własnie myslałam czy juz Ci przeszło?Widzę,że nie odpuszcza-więc jeszcze raz zycze zdrówka
Naprawdę?
A dziś Dziadek zabrał ich do kina 5D
teraz spi a ja kawke spijam wiec moze bedzie lepiej, mezu w pracy wiec kolejny nudny dzien 
super ze dzieciaczki wracaja, Danielek nie bedzie sie juz nudzil 
jak ja leciałam to do 2 butelek wzielam zimnej wody po 100 ml i jedma pusta taka wieksza a potem jak przeszlam bramki to od dziewczyny co kawe sprzedaje wzielam goraca ( policzyla jak za kawe) i mieszalam jak potrzebowalam 

chyba musze sie zaopatrzyc w jakies kurteczki przeciwdeszczowe i parosolki

jak juz przejde to mi to mija.

.....szym wstal po 7.
ale po jakims czasie nitki zniknely.

;-)
ale mozemy sie na kawke umówic 
ooo a ja myslalam ze Wy cala familiada przyjedziecie:-(szkoda...ale co sie odwlecze to nie uciecze:-)a na kawke zapraszam kiedy tylko bedziecie mieli czas i ochoteEwelcia no niestety dzis moj bedzie sam u Ciebieale mozemy sie na kawke umówic
![]()