reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia wzial gps :-D a pracuje tam dopiero 2,5 miesiaca :tak:aaa i numer tel tez ma jak cos to zadzwoni ;-) ogolnie wie gdzie bo jezdzimy tamtedy do Ken Black ( toys & nursery) :tak: dobrze ze rzadko bo bym zbankrutowała :szok:

reklama
aha,no to do mnie sie skreca za stacja benzynowa(TOPAZ) w prawo i caly czas tak jakby po glownej i bedzie taki duzy napis WILLOW PARK i tam wjedzie i znajdzie nr....nie mam na drzwiach,ale sasiedzi dwa mieszkania dalej maja wiec sie kapnie ktore to "moje":-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia fajne kolorki wybralas,nio i widze ze tez bigggg klatke dla królika macie ;-)
Lubiczanko noooo moje to chyba tez juz 5lato i faktycznie najgorsze jest.
Dzis udalo sie zaliczyc spacerek i plac, w tym czasie dwa razy padalo ale jakos udalo nam sie schowac a to w sklepie a to pod daszkiem wiec nie zmoklysmy.

Witam
Ewelcia ładny domek:))
Barmanko jesli chcesz pograć w eurobiznes to zapraszam ja regularnie grywam ze znajomymi od kilku miesięcy:)!! Świetna gra towarzyska i wygląda jak ta którą grałam ponad 10 lat temu:)))

Bry:-)
Ja po prośbie:sorry:
Niech mi ktoś powie jak się tu wapno nazywa:wściekła/y:
Nadal mi wychodzi ta pokrzywka,P mi kupił w aptece Calcium,ale to jest wapń z dodatkiem wit.D3 na mocne kości,zęby i wspomagające leczenie osteoporozy:eek:Nie zapytał i wywalił 17E za coś czego używać nie będę:sorry:Mam wapno w syropie dla dzieci o smaku bananowym z Polski i tam pisze Calcium:eek:No ale w aptece jak Calcium to nam dają to co powyżej...A jak spytałam o lime for allergy (znalazłam "lime" w słowniku polsko-angielskim medycznym) to oczywiście nikt nie wiedział o co mi chodzi:wściekła/y:Mało tego nic mi w zamian w aptece nie umiały polecić:wściekła/y:Mam Zyrtek ale w syropie dla dzieci więc jest słabiutki i nic nie pomaga:sorry:Może znacie nazwę pod jaką jest tu wapno i czy w ogóle jest?A może polecicie coś sprawdzonego,dobrego na takie atrakcje:sorry:
Z piątku na sobotę nie spałam pół nocy bo mi tak nogi od kolan w dół wysypało,że myślałam,że zeświruję ze świądu:wściekła/y:
Co dziwne,w ciągu dnia mnie nie wysypuje a jak się zbliża wieczór to się zaczyna:eek:
Ewelcia śliczne kolorki sobie zaserwowaliście:tak:I w ogóle chata super,muszę się w końcu do Ciebie kiedyś wybrać:tak:Jak mi upieczesz jakieś ciasto dietetyczne:-p:-D
Wilwia Najlepszego dla Tobiego:-)
happy_2nd_birthday1.gif

Barmanko dawaj fotę płonącą:-D
ViKamcia Ty też:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry