reklama

Mamy z Irlandii!!

No właśnie te tabletki Calcium to raczej nie to:no:W ulotce słowa nie ma o działaniu antyalergicznym:no:Zresztą wzięłam dwa razy te tabletki,zanim przeczytałam ulotkę i nic nie pomogły więc to jest wapń a nie wapno:baffled:A Zyrtek właśnie wiem,że jest i się nad nim zastanawiam,widziałam jeszcze Claritine i nie wiem co lepsze:sorry:

reklama
Tichonku zapraszam....moge ci serniczek upiec...mam otreby jeszcze i mazeine wiec wsio da sie zrobic...ustalaj z P kiedy i wal do mnie smialo:-):-):-)
a w PL sklepie nie ma wapna u was?u nas bylo kiedys,ale ostatnio jak Pauli chcialam kupic to tez nie bylo:no:

Tichonku tu nie ma wapna, takiego naszego na alergie :/ Sama kiedys potrzebowalam i gosciu w aptece dal mi dokladnie to co kupil Twoj M :/ Pozniej pytalam znajomej i niestety potwierdzila, ze wapna nigdzie sie nie dostanie. A tego bananowego nie mozesz sobie zapodac??? Czy to ma za slabe dzialanie? Kompletnie sie na tym nie znam...

A ja sprzatam :D mam powera, jutro przy dziecku nie dam rady, a musze troche porzadkow w schowku porobic...
Jutro do Was zagladne :)
Branoc!

ewelcia nie wiem czy to po tym tuńczyku...Ale nic nowego nie jadłam ostatnio tylko jego:sorry:Poszukałam w necie i ponoć tuńczyk może być uczulający:sorry:Ale czy on jest przyczyną...nie wiem:sorry:Jadłam go w czwartek i wieczorem miałam kilka bąbli,myślałam,że mnie coś pogryzło.W nocy wyszły mi trzy plamy na nogach...Potem cały piątek ok a wieczorem dokończyłam sałatkę z tuńczyka na kolację i w nocy dostałam takiej pokrzywki,że myślałam,że sobie nogi odrąbię,żeby zasnać,tak strasznie swędziało.Całe nogi w ogromnych piekąco-swędzących plamach,no jakbym po kolana w pokrzywy wlazła:wściekła/y:

Tichonek - pamiętam jak kiedys w Pl w aptece pytałam o wapno na odczulanie, to Pani mi wtedy powiedziała, że najlepsze jest to zwykłe musujące, nie żadne smakowe. Ale tu nigdzie takiego nie ma.

BRY :-) ja juz na nogach :dry:

Ewelcia krzesełko super :tak: jak malego przycisłam to se mógl tylko nogom pomachac :-D:cool2: moj tez powiedział ze fajnie sie gadalo i jak najbardziej na kawe sie moze umówic :tak::-D dziekuje w imieniu meza :-D
Tichonek zobacz w lidlu, powinien byc taki do rozpuszczenia typu plusszzz

na razie, milego dnia :-)

reklama
witam

tichonek ja miałam taki problem przed wyjazdem do Pl,wiem jak sie męczysz,ja drapałam aż do krwi:/:/aż poszłam do lekarza,dostałam 1 tabletke odczulającą(ale to tylko na recepte) i maść po której poczułam ulge,K gdzieś ją wsadził i nie moge znaleźć ale po pracy ci napisze nazwe chociaż podejrzewam ze tez na recepte:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry