reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Tichonku współczuję swędzenia,ale w zasadzie lekarz chyba przepisze leki antyhistaminowe Zyrtec lub tą Claretinę.Moja siorka w Pl brała to drugie :tak:

lubiczanko zapomniałam cu powiedziec,ze w lidlu sa tez body z dl.rekawem i inne fajne rzeczy.A ta kołderka to ma 140cmx100cm a na opakowaniu jest napisane 120cmx100 ale to nic,skrócę sobie u krawcowej :tak::tak:
Mmmmm ruskie...pychotka. :tak:

no i skasowalam se posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Didi cos slodkiego na poprawe humorku polecam i kawke do tego no i jakies zakupy wskazane!!!
Lubiczanko no to bierz sie za malowanie:)
Aurelia to kiedy tylko bedziecie mieli checi i ochote to zapraszam na kawke i mozejakis winko obalimy przy okazji:-p:-p:-)
Wilwia zdrowka Tobiemu zycze!
Gliwa a ogladala Twoje szwy?mowila cos?
Anineczko jak tam Antos?mam nadzieje ze nuz ok:)

bylismy dzis w agencji spytac czy tamta chate juz ogladali,bo klucze oddalismy we czwartek:)i Pan powiedzial ze byl w piatek i ze jest grejt:sorry2::cool2:...no a co on myslal,ze ja syf zostawie?:cool:powiedzial ze depozyt bedzie oddany w calosci:-)

A pewnie Tichonku :tak::tak:

Ewelcia a wyobraź sobie,że dzisiaj Antek przespał nockę pierwszą od dwóch tygodni bez leków przeciwbólowych.Fakt,obudził się po 1 w nocy,ale udało mi się go uspokoic i nie wołał czopka.O alleluja.Dopiero o 6 rano wołał o leki.:tak:
Nawet teraz zajada lasagne :szok: co jest jego pierwszym normalnym posiłkiem od 2 tygodni.
Często pomaga mu herbatka uspokajająca,którą mu serwuje cały dzień...on nie wie,że dostaje szałwię do wypicia...on myśli,że to cudowna herbatka uspokajająca i co lepsze to placebo działa na niego :-D

Ewelcia tak pokazywałam jej,jednak te sznureczki są do ściągnięcia.Jutro mam szczepienie,to sie M spyta czy moga mi ściągnąc.Powiedziała że można je samemu ściągnąć lub do GP. .Ale ja jednak wole iść do lekarza,nie będę sama przy tym grzebała.

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Lubiczanko kochana moja, buziaczek, za to, że zauważyłaś, że mnie nie ma:-D:-D:-D. A młoda do 8 pospała, ale nie miałam czasu, wczoraj nawet kompa nie włączałam, bo nie było jak. Ania poszalała na placu zabaw i ciocię odwiedzała:-p, a w nocy miała biegunkę:no::dry:. Dzisiaj już trzy prania zrobiłam:-p już po obiedzie:-p i spacerze:-p. Niedawno kompa odpaliłam.
Wilwia dla Tobiaszka wszystkiego najlepszego:-):-):-) i zdróweczka, ale może to naprawdę ząbki, Ania od kilku dni zachowuje się tak samo, kicha, wkłada rączki do buzi i gryzie ciuchy:-D:cool2: i mówi, że zęby ją bolą:cool2:
Tichonku o jakie cholerstwo. Faktycznie idź do lekarza, tylko kiedy:sorry2:. Ja chyba mam takie zwykłe wapno, mam na pewno tylko muszę popatrzeć, czy się nie przeterminowało. Bo zwoziliśmy leki, które potem leżały. No i się przeterminowało:no::wściekła/y:
Anineczko fajnie, że z Antonim lepiej:-)

I nie wiem, co komu jeszcze

Witajcie dziewczyny ja tylko na chwilkę. Mam pytańko do Pańktóre mają tatuaż z Galway- czy znacie jakiegoś polaka (lub polke) który robi tatuaże w galway lub okolicach za rozsądną cene :-)? Bardzo zależy mi na czasie
pozdrawiam

reklama
Witajcie dziewczyny ja tylko na chwilkę. Mam pytańko do Pańktóre mają tatuaż z Galway- czy znacie jakiegoś polaka (lub polke) który robi tatuaże w galway lub okolicach za rozsądną cene :-)? Bardzo zależy mi na czasie
pozdrawiam
ja robilam mój u Kałuży nie pamietam imienia chyba Artur..hihi robi on w tyl salonie-solarium kolo Papu placilam za moja jaszczure ktora zajmuje mi całą łopatkę i ramie 180 e

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry