reklama

Mamy z Irlandii!!

Trampolina rozłożona, młody tylko schodził by zjeść naleśnika czy pieroga, napić się i z powrotem. O 7 dopiero zszedł na dobre po moich wielkich tłumaczeniach.
Powiem Wam że Bozia chyba wiedziała co robi... ta 6 ft trampolina idealnie nam pasuje na wybetonowaną część ogródka (niestety my nie mamy trawy w ogrodzie :-(), gdyby była większa musiałabym kombinować z ustawianiem na kamykach, a to chyba nie byłoby zbyt bezpieczne :zawstydzona/y: Mam fotki, jak trochę odpocznę to wstawię jeśli któraś będzie zainteresowana ;-)

Dzindusia, ja nie mam cierpliwości do czekania aż włosy odrosną :baffled: Mi raz fryzjerka ściągała kolor z włosów. Wtedy właśnie z ciemnego możesz na jasny wrócić. Potem włosy są bardzo niefajne w dotyku, ale dobra odżywka (kupiona w gabinecie fryzjerskim) działa cuda. Naprawdę polecam, jak coś to podam Ci nazwę tej odżywki.

Anineczka, mój mężol pracuje w restauracji na wieczorne zmiany. Wraca do domu w zależności jak zamkną. Tak więc potem dłużej odsypia :tak:
O króliku nie myślę...o niczym dziś nie myślę..wyłączyłam się na amen!

Didi, wszystkiego najlepszego!

Ewelcia, Aurelia, to straszne co piszecie. Normalnie strach wyjść z domu.

Katrina, na pewno wskoczysz na właściwe tory, najtrudniejszy pierwszy dzień :dry:

Tichonek, ale choć teraz to nie była 'moja wina' że Ci neta wcięło :-p:-D
Chłopaki - bliźniaki :tak::tak:

Tabasia, cud nad Wisłą!!!! Młody dziś pochłonął kilka naleśników z dżemem (morelowym) :szok::-) Nie wiem czy się nawrócił (w sensie zdecydował), czy też tak był zajęty trampoliną że nie ważne co mu mama do pyska wsunęła to wszamał :nerd:

reklama
Tichonku bardzo podobni sa twoi synowie do siebie.:tak:
A my spacerek zaliczyliśmy wspólny,chlodno troszke na dworzu.Igorek wypił mleczko i teraz u taty na rączkach jest:-),a mama buszuje po necie.
Milego wieczorku.

witam wieczorem :-)

Tichonek witaj z powrotem :-D chłopaki rzeczywiscie podobni :tak:
Barmanka super ze Marcel zadowolony :tak: jak sie dziecko czyms zajmie to jakos tak "luzniej" sie robi :-D moj tez dzis byl wyjatkowo zajety basenem z pilkami :-p

do mnie dzwonila kolezanka dzis ze wpadnie o 15 na herbatke, no to ja za porzadki bo jakos dzis nielad mialam :-p, jezor do podlogi, jeszcze malemu jesc, nam obiad i co... napisala esa o 15,30 ( wczas szybko:confused:)ze nie przyjdzie... nosz ku...!!:angry: ale bynajmniej posprzatalam szybko :-p

sie chyba farbowac bede na wisnie :cool2: wszystko przez was dziewczynki :laugh2: zarażacie...:tak:

milego wieczora

kasiuleczka dzieki poszukam tego kolorku :-)

barmanko jak mozesz to podaj mi nazwe tej odrzywki bo chyba jednak sie wybiore na to sciaganie koloru A powiedz dlugo u fryzjera posiedze??

aureliamarcel nio nachwalily sie dziewczyny tymi wlosami i za mna tez chodzi taka zmiana teraz Jak sie zdecydujesz i sie przwfarbujesz to daj znac Ja musze tylko sie w czasie zorganizowac i chyba jutro zadzwonie sie umuwic do fryzjera:tak::tak:

dzionekk szybko zlecial jak zwykle Za duzo czasu na nauke nie mialam a teraz mi sie juz niezabardzo chce..................:baffled:

milego wieczorku

reklama
Aurelia murzyna to se zostawie na deser...znaczy sie jak wroce z panienskiego;-):-D:-D
czemu byl nie udany???

w ogole nic nie wiem co na tym panienskim ma byc i jak to ma byc...znam tylko adres lokalu...hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry