reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia to ci sie szykuje weekend hoho Udanej zabawy

aureliamarcel ooo niezadowolona?? a czemoz to jesli to nie tajemnica

ja sie zegnam na dzis bo jednak pojde jeszcze poczytac moze cos zostanie w glowie mimo poznej pory
dobranoc

reklama
bry z wieczora - no niedługo sie okaże, że znakiem rozpoznawczym kobitek z BB jest kolor włosów.... JA NIE ZMIENIAM!!!!!!!! od razu mówię

Barmanka - spoko, pewnie, że sie wskoczy, mój bosiu juz wrócił, mężuś przywiózł go do nas na obiadek, potem odwiózł do domku, bo autobusem z lotniska przyjechał, a jutro...... rano śniadanko sam sobie weźmie, bo chce sie wyspać, a do nas na obiad przyjedzie, czyli wstawanko dopiero od poniedziałku, muszę się przez weekend wyspać na zapas

Ewelcia, Dzindusia nieudany bo wsio sama musialam robic, czyli swiadkowa sprawe spaprala :-p ja mialam tylko 3 dni na zwolanie wszystkie panie i impreze zrobic, skonczylo sie na popijawie ot taki moj panienski :crazy: nawet slomki peniski sama kupic musialam nie liczac reszty :-p ale co tam... zawsze moge zrobic ala panienski :laugh2: co nie dziewczynki :-D kurcze ale bym poszalala gdzies.. a sprzet stoi i sie kurzy:baffled:

ewelinka dobrze kombinujesz :tak::-D a impreza nic takiego.. zazwyczaj sie kupuje jakis prezent na "noc poslubna" lub kajdanki czy cos :tak:
jak masz pytania dzwon :tak:

Helol ;)
Ostatnio troche mnie tu nie ma, pewnie nie nadrobie, a to dlatego, ze czasu brak :/
Ale widze, ze Barmanka tu do mnie cos pisze :D Moze Ci sie kochana dziecko nawrocilo? :D teraz sprobuj posmarowac chleb :D:P

Uciekam kobitki, zawitam po likendzie ;) bawcie sie dobrze!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry