reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko to Antek idzie w poniedziałek do szkoły?:eek:
Radek dopiero w czwartek:tak:

No seniory zaczynają już w poniedziałek,a juniory we wtorek :tak:
Jestem ciekawa,bo Antka klasa będzie miała jakiegoś nowego nauczyciela.Kilka nowych osób dołączyło do kadry.A i w przyszłym roku prawdopodobnie szkoła się przeniesie do jakiegoś nowego budynku,gdzie będzie aż 16 klas.Rozwija się :tak:
Książki już macie?
właśnie,muszę podpisac mu książki,zapomniałam :confused2:

Ewelcia ile placilas za te butki, ja kupilam za 4,50 :tak:

chwale sie :-p
Zobacz załącznik 385055
teraz to juz nie pamietam ale kolo 5e za sztuke to na bank!...i tez byly ladne...

jak ktos ma pod nosem H&M to niech tam sprawdzi...pewnie beda:)u mnie sie super sprawdzily jak mlody zaczal stawiac pierwsze kroki...pozniej mialam nastepne i biegal w nich po domu:)

Ewelcia wymyśliłaś już co na panieński?
no wlasnie nie!
byla u mnie dzis ta kolezanka,ktora ma Panienski,i ja sie zaczelam podpytywac,ale ona nic nie chce,rzadnych tam kroliczych uszu,ogonow,piszczalek a tym bardziej na noc poslubna....mowi ze wsio ma i jeszcze mi moze pozyczyc:-D:-D:-D:-D...
A tak serio,ona ma 32lata(wegierka) i dwoch synow,wychodzi za Irlanczyka,a Panienski oragnizuje jej przyszlego meza sis(szwagierka chyba nie?);-)...i ona chce tylko zeby bylo skromnie,posiedziec pogadac,potanczyc napic sie piwka:-):tak:...
|Nie wiem czemu ja myslalam ze ten Panienski jest w sobote-on jest w piatek:-)trza jakas farbe zakupic i malnac fryza:-D:-D:-D;-)/....

|Lece gore sprzatac,bo o 4 mam miec gosci:rofl2:;-):-D

Anineczko my nie musimy kupować książek:no:Szkoła zakupi a my mamy tylko 1 września przynieść 27E i zapłacić za nie:-)
U nas wszystkie dzieci idą w czwartek:tak:
Dostawili do szkoły 2 następne kontenery bo na razie to taka szkoła ale już na początku tego roku był plan budowy szkoły z prawdziwego zdarzenia i wygląda imponująco:-)Ponoć niedługo mają ruszyć z budową,dwupiętrowa,hala sportowa,nie pamiętam tylko ile klas,ale ma być primary school jak się patrzy:tak:I to wszystko 3 minuty od domu:-)A tę halę sportową będzie można sobie wypożyczać,żeby pograć np.w siatkę czy kosza:tak:

Ewelcia ja te butki to chyba nawet w penym widzialam lub danie :tak: na jaki kolor farbujesz??
a kolezanka jak nic nie chce to mozecie sie złozyc na jakis drobiazg na pamiatke ( figurke obraz lub cos co ona lubi):tak: moze ramka na zdjecia.
zrobicie sobie grupowe zdjecie i bedzie jak znalazł ;-) do rameczki..

dziewczynki wy tu tak o szkole i ja mysle fakt toz to koniec sierpnia juz :-D

helloł

barmanko to sie cieszę ,ze jednak 6 styka ;-) mam mniejszy wyrzut :confused2::-D

I u nas szkoła zaczyna się w czwartek, no a Niki w przedszkolu nie miała zadnych wakacji co mnie niezmiernie cieszy :-)
Kasiązki zakupione jak i do ire tak i do pl szkoły, buty tez. Mundurek częsciowo- reszta w poniedzialek. A jak mnie drażni, jak z każdym początkiem roku szkolnego Miśka chcialaby wszystko nowe- znaczy ze mundruek to ok, ale plecak, piórniki, wszytskie przybory :eek: bez przesady hellooooł. Powyciągałam wsio na jej biurko i okazalo sie , ze ma 4 piorniki nówki praktycznie o reszcie nie wspomnę. ehh... dziecioki:sorry::-D

pranie mi nie zmokło dziś- o łał .

opone po pobycie w PL czas znow zacząc zrzucać :confused2:

i w ogóle ...

spokojnego popołudnia

reklama
Witam
Didi dziekuje :-)
Lubiczanko jak tam humorek?
Barmanko super ze synek zadowolony :tak:
Ewelcia udanej imprezy
Asienko jak Anusia?

Ja dzis z Lenka wstalam o 10:szok: dobrze ze J ma dzis wolne to Nacia sie zajal razem pojechali do biura zeby zostawic papiery do MC ale wrocili z swistkiem babka powiedziala ze oni nie przyjmuja aplkacji trzeba wyslac poczta:szok:
Ja w miedzy czasie jak bylam sama z Lena ogarnelam domek a pozniej odwiedzila nas Gliwa z Igorkiem.
Pogod cudowna nic tylko schowac sie pod kocem:wściekła/y:
Wlasnie przyszly mi kosmetyki z avonu zamawialam online i jestem milo zaskoczona w gratisie dostalam kilka probek kremow i perfum

Wczoraj myslalam ze wyjde z siebie i stane obok Lena caly dzien plakala a Natalia dokazywala nie wiem czy to taki wiek bo poprostu nic do niej niedociera J wpracy na popoludnie mialam takie nerwy ze mialam chec wyjsc z domu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry