reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka mlody da rade, zobaczysz :tak: szybko sie przyzwyczai :tak:
Didi udanej imprezki zycze:tak: jak tak wymieniac zaczelas to sie glodna zrobilam, no ;-)
Lubiczanka hop hop... gdzie sie podziewasz :sorry:

nic, czas zawinac sie do lozka :-p dobrej nocki :tak:

reklama
siemanko
widze ze pierwsza jestem

no i tak jak myslalam nogi bola mnie strasznie a w nocy jak mnie skurcz zlapal podczas snu to myslałam ze oszaleje.. ehh

no nic milego dnia ide sprzatac

Witam z lozka obok jeszcze Emcia spi i M
Dzis nam płakała w nocy i wzięliśmy ja do siebie

Marcysia wszystkiego najlepszego dla Norberta Sto lat!
Sklep jest jakbys jechała od Papu w stronę Agi to zaraz za pierwszym zakretem jest taki ciąg sklepów i najlepiej wjechać na tylu czyli musisz wjechać w taka bramkę wąska i tam zaparkować Sklep jest duży pietrow
My dzis wlasnie tam jedziemy
Tu masz linka
School Uniforms Galway Ireland Primary Secondary National Schools

DZIEWCZYNY mam ogromna prosbe czy mozecie wrzucic linka albo podac skladniki na pizze, taka z proszkiem do pieczenia a nie z drozdzami. Wiem ze ktoras robila, ale nie pamietam ktora. Mam ochote na pizze, tylko nie wiem jak :-(WIELKIE DZIEKI;-):-)

Bry

marcysiu wszystkiego dobrego dla Norberta
Aniu a dziękuję, że pytasz, już jest ok, więc chyba na razie spokój będzie. Nie da do buzi zajrzeć, to nie wiem, czy coś już widać czy jeszcze nie.
Didi udanej imprezki

Pogoda okropna

Dobrego dzionka mimo wszystko:-p i weekendu

wisienko no jak to nie pamietasz kto robil pizze?!!:szok::-D...toz to ja zawsze kusze:-p(no moze nie zawsze)//....
Wielkie Żarcie - Przepis - PIZZA bez drożdzy
tam jest napisane za duuuzo wody,ja robilam z dwoch szklanek maki i wtedy raczej mi poszlo 3/4szkl wody....

Marcysia 100lat dla Norberta!!!
Barmanko nie smutaj sie,Marcelek Twoj to dzielny chlopczyk,da sobie rade w [przedszkolu a ty bez niego w domu...bedzie wsio ok:)

jakas nie do zycia dzis jestem...mlody mnie ciagnie na rower i chyba z nim wyjde,bo japencje drze..

Witam:-)
Marcysiu dla Norberta 100 lat,wszystkiego najlepszego i gory prezentow:tak:
Ps.Pochwal sie pozniej torcikiem:-)
Didi spoznione,ale szczere 100 lat,100 latno i udanej imprezki.
A u nas kaszel wrocil:-(Bylo dobrze kilka dni i znowu sie przyplatalo.Moj K tez kaszle juz dlugo,wiec moze teraz Tobi od niego zalapal.Oby nic sie z tego nie rozwinelo.Dobra zmykam na szybkie zakupy,otwarli u nas kolejny polski sklep,wiec ide oblukac:tak::-)

reklama
Witam się i ja,
jezusie jak zimno mi jest :szok:.
Pogoda - bez komentarza:wściekła/y:

Didi, udanej imprezki.

Dziewczyny, powiedzcie mi jak 'rozmiękczyć' ciastolinę?
Długo się nie bawiliśmy jednym kolorem i jest bardzo sucha i twardawa. Co powinnam dodać? W jakiej ilości?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry